Witam,
jak dobrze pójdzie jutro stanę sie właścicielem AR 147 00r 1.6 105KM ben+LPG Progression
Ale mam kilka pytań odnośnie spraw martwiących.
Wiec tak Alfa ma wszystkie szyby AR ale na 3 jest jeden nr a na pozostałych dwóch jest inny nr ale taki sam na obu... Czy to oznacza że AR miała je wymieniane czy tak się po prostu zdarza w alfie?
Alfa przy pracy na silniku i powolnym wkręceniu na obroty po odkręceniu korka oleju dmucha mniej więcej takim samym strumieniem powietrza i troszkę chlapie olejem - czy to jest normalne czy im wyżej wchodzi na obroty tym powinna mniej dmuchać?
Alfa generalnie jest w gazie i z tego co sprzedający mówi trochę oleju bierze ale to od wymiany do wymiany może z litr .. z tym że jak twierdzi alfy po prostu tak mają ... na ile mu wierzyć? Auto teoretycznie ma przejechane 158 tys km. W dokumentach teoretycznie jest ciągłość do momentu jak 2,5 roku temu była sprowadzona z włoch ... i przebieg się skończył tam na 97tys..
Samochód w środku jest zadbany nie jest zniszczony, zawieszenie wydaje się być w nie najgorszym stanie ... jutro planowo po 17 podjechać i sprawdzić autko w Fiacie.. może ktoś jest w stanie coś polecic z Krakowa?
Jest jeszcze jedna rzecz która mnie zastanawia .. Auto w manetce nie ma zmiany opcji z komputera .. natomiast jak się wejdzie przez meny z deski teoretycznie jak widziałem można ustawiać opcje typu spalanie dystans i coś w rodzaju komputera? Czy to oznacza że po zmianie manetek można mieć pełny komputer z tempomatem czy jakoś inaczej się to steruje... Chwilowo wyświetla jedynie datę...
Podaje nr VIN gdyby ktoś był w stanie powiedzieć więcej niż na stronie eper.fiatklubpolska.pl to byłoby super...