Witajcie. Mam na imię Mariusz. Pochodzę z Lublina ale obecnie mieszkam i pracuje w Warszawie. Tak czy siak na trasie Warszawa - Lublin - Warszawa można mnie spotkać co weekend. Ktoś nazwie mnie słoikiempewnie i tak jest. Prócz tego jestem wiernym i zapalonym miłośnikiem włoskich samochodów, a przede wszystkim Alfy Romeo. Mój pierwszy samochód z tej rodziny to zakupiona w 2007 r. Alfa 159. Silnik niewielki bo 1.6 ale jak na moje potrzeby przemieszczania się na ww. trasie wystarczała. Mam ją do dziś a co najważniejsze służy mi wiernie. Od października zeszłego roku jestem szczęśliwym posiadaczem Alfy 159. Silnik może wzbudzi wśród co poniektórych uśmieszek na twarzy - 1.8 MPI - ale zapewniam, że wybór nie tylko był spowodowany chęcią założenia podtlenku LPG (to ze względu na przebiegi roczne jakie robię) ale wbrew wszelkim obawom nie jest taki mułowaty jak się może z początku wydaje. Może jest to spowodowane tym, że mam również 156 z najmniejszym dostępnym silnikiem i nie mam porównania
Tak czy siak, witam serdecznie i mam nadzieję, że będę miał okazję uczestniczyć nie tylko w interesujacych dyskusjach tutaj na forum ale również na spotach. Postaram się zamieścić fotki samochodu w odpowiednim dziale
Pozdrawiam![]()