tylko szczere opini posiadaczy lub osób które miały okazje testowac
tylko szczere opini posiadaczy lub osób które miały okazje testowac
Szczera opinia jest taka abys uzyl wyszukiwarkiW dziale tuningu masz 2 lub nawet 3 obszerne tematy o zawieszeniach gdzie bylo sporo napisane na temat MTS'a
wiekszość wypowiedzi jest napisanych przez ludzi którzy ponad wszystko widza eibach i bilstein, roumiem że na pewno są lepsze lecz chciałbym oponi na temat tańszego kompromisu, i zwracam sie do osób które posiadają zestaw MTS.
Tani kompromis to jest zestaw Vogtlanda.
hajdi147 Jak bys dokladnie przeczytal oba tematy to bys wiedzial dlaczego MTS jest gorszy od Eibacha, H&R czy Vogtlanda. Osobiscie pisalem tam o swoich spostrzezeniach i o tym dlaczego mimo ze zastanawialem sie nad MTSem ostatecznie kupilem cos innego. Z reszta posiadacze MTS'a beda zachwalac w nieboglosy bo kto by sie przyznal, ze kupil bubel?
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 04-02-2013 o 12:32
Miałem Vogtlanda teraz mam KW variant III.
Jeździłem trochę w nie swoim samochodzie na MTSie i dla mnie kaszana. Jest niżej. Kupując MTSa możesz zapomnieć o charakterystyce pracy zawieszenia.
a jakie amorki oprócz bilstein do sportowej sprężyny ? ma ktoś może sprężynki eibacha w 147 JTD ?
- - - Updated - - -
PŁYWAK ty jakie masz sprężynki ?
Jeśli masz dobre amoryzatory to do -30mm może spokojnie zostać seria. Ja miałem mieć eibacha założonego, ale trafił mi się okazyjnie gwint i sprężyny leżą i się kurzą.
ile Cię kosztował taki zestawik ?
- - - Updated - - -
LARGO chcesz sprzedac te eibachy?