Zastanawiam sie co to za wtyczka na podszybiu pod tą klapką? Jest jeszcze tam takie male czarne pudeleczko na kabelku, to akurat zdaje mi sie że to odbiornik GPS. Ale obok jest jakies zlacze obszyte materialem, moze sie do czegos przydac![]()
Zastanawiam sie co to za wtyczka na podszybiu pod tą klapką? Jest jeszcze tam takie male czarne pudeleczko na kabelku, to akurat zdaje mi sie że to odbiornik GPS. Ale obok jest jakies zlacze obszyte materialem, moze sie do czegos przydac![]()
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
Orginalnie to tam nic nie ma.
Być może ktoś kombinował tam coś z nawigacją.
Taż miałem kiedyś tak pomysł, żeby ją tam wstawić.
Z mojego punktu widzenia widzę że to schowek, a u mnie w tym że miejscu nie ma żadnej wtyczki ani innych podobnych rzeczy tylko piękny zamszyk. Więc myślę, że to jest jakieś psełdo rozszerzenie funkcji ICS-u typu; możliwość podłączenia mp3-ujki, itp. rzeczy lecz nie jestem pewien.....:/ Ps. Ja swoją antenę od GjePeeSu mam w środkowej, tylnej części dachu, zintegrowaną razem w anteną komórkofonu.......:] Pozdrawiam.
ktoś coś kombinował z navi ... to jest wtyczka do navi
Ta wtyczka wyglada jak oryginalna, tym samym materialem obszyta wtyczka i obiciówka schowka
Instalator bardzo staranny albo właściciel perfekcjonista.Napisał koles_02
Wtyczka wyglada jak w starych telewizorach wyjscie na słuchawki, jak by to bylo wejscie na dvd to byl bym happy![]()
na 100% navi identyczna wtyczka jest w bagażniku
To może kolega bedzie wiedzial jak wykorzystac ta wtyczke. Bo nawi w ICSie dziala.Napisał blackalfa166
To naprawdę dziwna sprawa, skoro navi działa to pewnie czytnik do niej także znajduje się w kufrze, więc po co ktoś by robił drugą wtyczke na podszbiu jeśli jest orginał. Najlepiej będzie jak wytargasz całego ics-a i zobaczysz czy to ustroistwo jest do niego wogóle podłączone a jak nie to będzie trzeba po sznurku do kłębka bo w przeciwnym razi niczego się nie dowiemy.......... Powodzenia:]