[159] czy mozliwe ze climatronik wysiadl??

loco145

Nowy
Auto
Czarna 159 16Virs 07r
Jak w tytule mam pewien problem z sterowaniem klima i nawiewami mianowicie nie dziala zadno ze sterowan po stronie pasazera:/ oczywiscie kontrolki swieca i temp tez sie ustawia ale nie ma to zadnego efektu. Na postoju jak zmieniam ustawienia po swojej stronie slysze jak te klapy sie przesuwaja a jak po stronie pasazera to cisza. Czasami cos tam delikatnie powieje po nogach ale na tym sie konczy. Nie wieje prawa kratka nawiewu na srodku ani na nogi ani ta przy oknie za to na szyby wieje. Co moze byc nie halo??

Instrukcja obsługi strona 69.
Odłącz akumulator na chwilę i po podłączeniu odczekaj min 3 minuty przed włożeniem klucza do stacyjki. Centralka w tym czasie programuje sobie zawory strefowe.
Na moje to będzie to (miałem podobnie) ale jak nie to trzeba podpiąć się kompem.
Pozdrawiam

Problemu nie udalo mi sie rozwiazac w sposob podany w instrukcji:( co polecacie aby sprawdzic dalej? Czy wymiana na sterownik po fl wchodzila by w gre i dzialalo by to? Nie bylo by zadnych problemow? A i to tak nawiasem dalo by sie dorzucic 3 strefe na tyl?:)

Amortyzatory
Powrót