[159] zamiana radia bez mp3 na wersje po FL z mp3

jaktob77

Nowy
Auto
147 x 4, 166, 159 - byłe / GT - obecne
nie znalazlem odpowiedzi.. wiec prosze o pomoc

wystarczy kupic radio ze znaczkiem mp3 i koniec z CDA w aucie?
czy sa jakies "myki"

po podpieciu drugiego radia musze jechac na egzaminer? czy musze miec kod do radia? czy moze wystarczy FES?

pls podpowiedzcie bo zastanawiam sie - albo zmieniarka mp3 albo nowe radio i swieto

Wystarczy przelozyc radio, nic wiecej.

Ja kupię emulator zmieniarki... czyli tą skrzyneczkę na kartę pamięci odtwarzające mp3, bo to pofejsowe radio to odtwarza mp3 z plyty o ile sie dobrze orientuje.

wyjmujesz stare radio, podłączasz nowe, wpisujesz kod do nowego radia i gra - znam to z autopsji bo sam tak zrobiłem

A wczesniej jakie miales?
Na pewno sprawne jest? W ogole nie dziala?

BTW gdzie jest zapisany kod radia?

nie znalazlem odpowiedzi.. wiec prosze o pomoc

wystarczy kupic radio ze znaczkiem mp3 i koniec z CDA w aucie?
czy sa jakies "myki"

po podpieciu drugiego radia musze jechac na egzaminer? czy musze miec kod do radia? czy moze wystarczy FES?

pls podpowiedzcie bo zastanawiam sie - albo zmieniarka mp3 albo nowe radio i swieto

Rok temu zakupiłem radio z mp3 na wymianę zwykłego. Po przełożeniu brak dźwięku. Włożyłem z powrotem stare.
Sprzedający zapewniał, że radio jest sprawne, a brak dźwięku wynika z faktu, że mam bose i trzeba podjechać na egzaminer.
Nie chciało mi się odsyłać radia ani sprawdzać, czy z tym egzaminerem to prawda?? i od roku radio leży gdzieś na półce w garażu...

Rok temu zakupiłem radio z mp3 na wymianę zwykłego. Po przełożeniu brak dźwięku. Włożyłem z powrotem stare.
Sprzedający zapewniał, że radio jest sprawne, a brak dźwięku wynika z faktu, że mam bose i trzeba podjechać na egzaminer.
Nie chciało mi się odsyłać radia ani sprawdzać, czy z tym egzaminerem to prawda?? i od roku radio leży gdzieś na półce w garażu...

Nie sprzedajesz przypadkiem tego radia ?

Hej! Chciałem trochę odgrzać temat bo mam jedno pytanie: Czy w alfach po lifcie były montowane radia bez mp3? Bo z tego co zauważyłem gdy wkładam cd z mp3 u siebie pokazuje się komunikat cd error.

zaznacz w opcjach że: cd kompesja- czy cos takiego dokładnie nie pamiętam jak to nazwali ;)

Hej! Chciałem trochę odgrzać temat bo mam jedno pytanie: Czy w alfach po lifcie były montowane radia bez mp3? Bo z tego co zauważyłem gdy wkładam cd z mp3 u siebie pokazuje się komunikat cd error.

Ja mam po lifcie i tylko na cd, więc były takie:)

ja mam alfe z 2007 i mam radio z mp3 tzn. miałem bo wymieniłem na radionavigacje a to mi leży zbędne (czasami płyta sie zacinała)

Amortyzatory
Powrót