[159] Gałka biegów jakas alternatywa?

Auto
Audi S8 D2.... Alfa 159 SW 1,9JTDM 16v
witam potrzebuje wymienc sama gałke bieów na 6 ....... na allegro niema nic w serwisie za sama gałke ponad 400zł ....... ma ktos jakąs alternatywe co mozna zalozyc zeby to ładnie grało albo namiar na sklep gdzie mozna cos rozsadnego kupic.... ponad 400zl za sama gałke to przesada:)

pytanie :
czemu musisz wymienić ?

bo jak sprawa tyczy zużycia to wal śmiało do kolegi belfer , wybierz sobie rodzaj skóry i nici i będziesz miał jak nową

- - - Updated - - -

zielo szybciej napisał :-)

80 euro za gałkę??? o.O Sporo...

a jest jakaś różnica między gałką 6 biegową a 5, tak tylko pytam. Nie chodzi mi o oznaczenie biegów bo to oczywiste.
Bo tak właśnie sobie myślę gałkę 5 do 6 zaadoptować. Oczywiście oznaczenia biegów będą nowe.

a jest jakaś różnica między gałką 6 biegową a 5, tak tylko pytam. Nie chodzi mi o oznaczenie biegów bo to oczywiste.
Bo tak właśnie sobie myślę gałkę 5 do 6 zaadoptować. Oczywiście oznaczenia biegów będą nowe.
wg mnie chyba niema roznicy ale reki za to niedam sobie uciac.

ta jest niezla...

http://shop.alfisti.net/Tuning-Styl...Black-Schaltknauf-Vintage-Azzuro-S::4176.html

w sumie to mozna ja sobie zrobic samemu, kupujemy antyperspirant z kulka i odkrecamy gore i zakladamy na obecna galke ;) Zastanawiam sie czy nie zapodac manualu do dzialu zrob to sam ;)

Carlos ta od Giulietty powinna pasowac, widzialem juz 159 z taka gałą - szczerze mowiac to sam sie zastanawiam nad wywaleniem obecnej i wlozeniem od Julki, cala srebrna jest wg mnie najlepsza.

Wesołych ;)

Ostatnia edycja:
A mnie podoba się ta z wersji TI i taką też mam :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Carlos ta od Giulietty powinna pasowac, widzialem juz 159 z taka gałą - szczerze mowiac to sam sie zastanawiam nad wywaleniem obecnej i wlozeniem od Julki, cala srebrna jest wg mnie najlepsza.

Wesołych ;)

Si, si, juz zapadla decyzja. Kamil w swojej Q ma dokladnie takie rozwiazanie. Costam trzeba poszmerac przy trzpieniu i hula. Musze tylko u bolka zawitac z zamowieniem i bede kombinowal. Zamawiac dwie?

Wesolych, wesolych! Jajka wyswiecil? ;)

Czyli obszyta czarną perforowaną skórą z czerwonymi nićmi, a do tego cyferki schematu biegów na srebrnym dekielku w kolorze czerwonym.
Pozdrawiam.
- Rafał

w 100% podpisuje się, zainspirowałeś mnie na grillu czerwonymi wykończeniami na schemacie biegów:)detal niczym wisienka na torcie, pzdr wariacie:)

Kiedyś na ebayu widziałem taką z podświetlanym na czerwono schematem biegów, podobną do Ti. Jak już wszystko świeci na czerwono to czemu nie gała;)

Amortyzatory
Powrót