Jak się mieszka na wsi to za pewne tak jest
Koledze w Fabii zagościły szczury i jeden nawet dokonał żywota po nocy. Jak zaczął śmierdzieć to dopiero go znalazł na sankach.
Miałem ostatnio pod maską spory kawałek słoniny - bankowo mysz lub szczur
"Gdyby porównać światowe marki do ciała człowieka to Toyota byłaby mózgiem , Aston Martin twarzą , Cadillac brzuchem a ALFA ROMEO sercem i duszą"
Jeremy Clarkson TOP GEAR 11/4
Znajomy ze 2 razy nie odjechał o własnych siłach po wizycie u rodziny. Jakieś zwierzątka wyraźnie zasmakowały w przewodach zapłonowych jego autka. Później już woził zapasowe w bagazniku. Co zrobić- rodziny się nie wybiera...![]()
U mojego ojca w Fabii była połówka kromki chlebawięc ktoś też sobie zrobił kolację i nie posprzątał
![]()
Witam, ja juz mam wymienione kable z akumulatora i wygluszenie maski, bo kuna sobie zrobila tam domek, gdy alfa stala rok w garazu u poprzedniego wlasciciela. To czesty problem, bo zwierzaki dostaja sie tam bez problemu i wija gniazda instynktownie wokol cieplego silnika. Sa w sklepach elektronicznych i na allegro takie male odstraszacze-buzzery, ktore sobie wysylaja pod maska, raz na jakis czas, sygnal nieslyszalny dla ludzi, a gryzonia sploszy szybko i macie spokoj.