[159] Chlodnica - mocowanie chlodnicy JTDm 150 km

loco145

Nowy
Auto
Czarna 159 16Virs 07r
Jak w temacie. Musze wymienic chlodnice w aucie (po poprzednim wlascicielu) i mam pytanie na czym ta chlodnica sie trzyma? Czy tam jest jakas ramka uchwyty albo obudowa? W jaki sposob ona tam jest przykrecona/zamocowana? Potrzebowalbym takie cos co tam jest moze tez wiecie gdzie to dostac?
Z gory dzieki

w 2,4 wszystkie chłodnice są poskręcane ze soba małymi srubkami i tylko jedna z nich,ale juz nie pamietam która jest zamocowana do nadwozia przy pomocy takich gumowych odbojów(kółeczek,-nie wiem jak sie to nazywa fachowo).zeby to zrobić musisz odkręcić wzmoznienie czołowe z 4 śrub.

No w 1.9 tez tak jest ze sa poskrecane ze soba a chlodnica wody jest do belki bo na niej sie wszystkie trzymaja ale nie wiem czy tam jakas ramka jest jeszcze do tego? To ze tam sa te odboje to wiem ale nie wiem czy tam jest cos jeszcze?

Chodzi o to ze dopiero bede to rozbieral i chcialbym miec wszystkie czesci przygotowane juz:)

Ostatnia edycja:
Myślę,że nie ma tam ,żadnej ramki,-wszystkie trzymaja się na tych 4-ech gumowych odbojach i to wszystko.Robota łatwa.

Amortyzatory
Powrót