Witam na początku napisze że posiadam 147 jtd 85kw 02r jest to moje pierwsze auto.
byłem na przeglądzie i facet powiedział mi że mam do wymiany tuleje cytuje:
'przednia oś dolny wahacz tuleje tylne za kołem prawa i lewa strona oraz
oś tylna tuleje wahacza wzdłużnego kpl lewy i prawy " lecz gdy zaczołem się temu przyglądać a dodam jeszcze że nie znam się kąpletnie to przód wydaje się być stabilny lecz gdy ruszam tylnum kołem jednym jak i drugim to ono poprostu lata i wydaje mi się że to nie tylko wina tych wzdłużnych ale i terz dolnych i moja prośba wygląda tak czy możecie mi powiedzieć które tuleje wymienić tzn które u was klękały pierwsze czy wymienić je wszystkie i gdzie można zakupić takowe w przystępnych cenach nie chcem najtańszych ale i na najdroższe mnie stać nie będzie i jeszcze co to są tuleje poliuretanowe oraz czy można kupić gdzieś tuleje w zestawach naprzykład na cały tył nie znam się kąpletnie a już raz przejechałem się oddając auto na wymiane rozrządu do niby renomowanego mechanika świeci mi się teraz kontrolka od poduszek i urwali plastik pod silnikiem teraz wisi i trze o ziemie prosze o porade i pozdrawiam wszystkich fanów ALFA ROMEO