Witam Koledzychce wymalowac lusterka w mojej 156 SW i tu rodzi sie pytanie na jaki kolor
Alfa ma kolor Verde Amazonia i zastanawia mnie jak wygladala by ze srebrnymi lusterkami
pchac sie w to czy tez ladowac w kolor?
![]()
Witam Koledzychce wymalowac lusterka w mojej 156 SW i tu rodzi sie pytanie na jaki kolor
Alfa ma kolor Verde Amazonia i zastanawia mnie jak wygladala by ze srebrnymi lusterkami
pchac sie w to czy tez ladowac w kolor?
![]()
Ja bym nie kombinował i pomalował na kolor nadwozia
Twój wóz, Twoje lusterka, Twój wybór
Zawsze możesz sprawdzić sobie w PS jak to w ogóle będzie wyglądało i czy będzie Ci się podobało.
Wlasnie tak tez mysle ze najpierw sobie strzele wizualizacjeBTW co bylo z forum nie tak kolo godz. 14 nie moglem wejsc
![]()
Myślę, że nie ma co cudować. Dla mnie inne lusterka mają sens w autach takich jak Audi S gdzie lusterka są z innych materiałów, w innych kolorach itp. W Alfie osobiście zostawiłbym serię![]()
ja mialem zamiar prysnac na kolor nadwozia ale prysnolem na test srebrnym i tak zostalofajnie to wyglada na 156
Nie do każdego koloru nadwozia będą pasowały lusterka pryśnięte na srebrno
Inna sprawa jakby to były nakładki Momo![]()
Nie koniecznie musisz lakierować, można je okleić, a w razie niezadowolenia, folię zerwać.
Pozdrawiam.
- Rafał
jak masz zamiar w kolor nadwozia jechac to kup spray za 10 zl prysnij na test i zobacz jak bedzie nie fajnie to i tak bedziesz jechal na kolor nadwozia ;D