Witam.Czy ktoś posiada najnowszą mapę Polski do Alfy GT z roku 2004?
Witam.Czy ktoś posiada najnowszą mapę Polski do Alfy GT z roku 2004?
ostatnia mapa Polski jest z 2010 r. jest w necie, jeśli będziesz miał z nią problem pisz na PW.
Dziękuję za podpowiedz.Znalazłem na ''Chomiku" mapę.No cóż działa po zgraniu na płytkę ale jestem bardzo nią zawiedziony po prostu porażka no i nie po polsku.Może ktoś ma bardziej aktualną no i z Polskim lektorem jeżeli to w ogóle możliwe.Proszę o pomoc i pozdrawiam.
Nie ma jezyka Polskiegi i polskiego lektora a ostatnia aktualna jest 2010/2011 r nit g1 do connectnav / connectnav+
Jeśli chodzi o doprowadzenie w mieście na tej mapie nie jest najgorzej. Często tak korzystam z navi. Jeśli np. chodzi o trasy to jechałem do warszawy i nie pomyliła się ani raz. Nowych tras i autostrad nie ma ale. Ja mam po angielsku lektorkę i jestem z niej bardzo zadowolony
Automapa to to nie jest ale "moim" zdaniem daję radę w mieście. Lepiej to niż wertować mapę na kolanach.
Możesz jeszcze sprzedać na allegro nawigację i kupić zwykłe radio z półką pod radio i zostanie Ci kasa na jeszcze jakąś nawigację na szybę.
Odgrzeje kotleta :
Potrzebuję mapę Polski tzn znalazłem na chomiku ale po ściagnieciu i zgraniu na płytke moja Navi jej nie widzi lub podaje jakiś błąd tzw error:p
teraz pytanie a mianowicie potrzebny jakis specialny program do jej zgrywania ?
A czy to jest ten sam travel pilot dx co w nawigacji w 156? Jak cos to mam dzialajaca wersje. Lektor generalnie polski, ale numer drogi np. krajowa 77 mowi po angielsku.
Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk