witam. w mojej beli w przodu sa po 2 stronach takie jakby wzdłużne chlapacze jeden wisi nizej drugi wyżej. jak to usunąć? psuje wizerunek mojej kici
witam. w mojej beli w przodu sa po 2 stronach takie jakby wzdłużne chlapacze jeden wisi nizej drugi wyżej. jak to usunąć? psuje wizerunek mojej kici
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 02-07-2013 o 15:43
Kup nowe i zamontuj w miejsce uszkodzonych.Jeden chyba jest na Aledrogo.
urwij je po prostu... w nowszych GT ich nie ma fabrycznie
są zamontowane na zszywki - podobne do takich zwykłych do papieru, jak się schylisz i zajrzysz od tyłu to się zorientujesz
aha po prostu urwać hehe ja mam rocznik 2007 wiec mysle nie taki stary a jest jakaś ilustracja jak to jest zrobione nie mam kanału a zona w ciąży więc tez czasu mało
jak się ciężko schylić to rzeczywiście nie do zrobienia, ilustracja nie potrzebna bo musisz zajmować się żoną w ciąży
...zderzak z którego wisi nie musi być z 2007 roku hehe bo w 2007 roku to już nikt nie montował tych gumek hehe
zszywka wygląda mniej więcej tak :
http://images.okazje.info.pl/p/dom-i...2609200238.jpg
jak ją unieszkodliwić - może sam coś wymyślisz i opiszesz niosąc wielką pomoc przyszłym posiadaczom GT
borykającym się z tym poważnym problemem
Ostatnio edytowane przez alfagt19jtd ; 23-06-2013 o 12:20
u mnie z jednej strony tej gumy jest śruba, z drugiej nie sprawdzałem nawet, ale też chce to kiedyś zdemontować
a ja będę ich nie długo szukał chyba, bo jednak są przydatne.
widze kolega dwusuwowiec jest nieszczęśliwy hehe nie trzeba być sarkastycznym patrzyłem kilka modeli nawet 2008 maja a jak nie chce się doradzić to się nic nie pisze ziomal pozdrawiam
jak coś to ja swoje mam do spylenia![]()