witam. ile powinien palic 1.6 boxerek na 100km przy w miare rozsadnej jezdzie, mi pali teraz ok 15 ale dusze go niemilosiernie wiec jesli delikatniej bede sie z nim obchodzil to jak moze wygladac spalanie?? z gory dzieki za odpowiedz . pozdrawiam !!
witam. ile powinien palic 1.6 boxerek na 100km przy w miare rozsadnej jezdzie, mi pali teraz ok 15 ale dusze go niemilosiernie wiec jesli delikatniej bede sie z nim obchodzil to jak moze wygladac spalanie?? z gory dzieki za odpowiedz . pozdrawiam !!
Przy jezdzie mieszanej (deptanie, spokojnie) palil mi ok. 9 litrowNapisał lukaszzarzynski
![]()
boxer czy klekot?Napisał showtime
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
Boxerklekocik przy deptaniu jara z ósemke, przy 170 na autobahnie kolo 9
![]()
mi boxerek we wroclawskich megakorkach pali od 9 do 11 :? , na autostradzie wzial 12 :twisted: przy stalej predkosci 150 km/h tylko ze jechalismy w 4 i kazdy zdrowo powyzej 100kg masy wlasnej :roll:
ostatnio mi wyszlo ze w cyklu mieszanym z ciezka noga palil mi ok 15 a teraz na trasie wychodzi ponizej 8 wiec moral z tego taki ze do miasta pieszo a gdzies dalej to furapozdrawiam koledzy !!
![]()
Dobre auto i zjarac musi, wiec nie dziwcie sieza kazda zabawe trzeba zaplacic, jazda Alfa jest przeswietną zabawą wiec to naprawde musi kosztowac
![]()
Oj tak jazda alfą to czysta przyjemność, mój bx 1,7 16v pali przy dynamicznej jeździe 9 litrów w cyklu mieszanym, miasto, krótkie odcinki z domu do sklepu i trasa ok 30 km, oczywiście przy prędkościach odpowiadającym ograniczeniom poprzez znaki drogowe i stan polskich dróg, można szybciej tylko ja mam dopiero 23 lata, i niskie zawieszenie w aucie![]()
pozdro
Znam bol niskiego zawieszenia... u mnie dziadek przerabial wjazd na podworko, bo byl za wysoki![]()