Co to za układ sterowania klimatyzacją w tym modelu?? Pierwszy raz widzę coś takiego... :
Co to za układ sterowania klimatyzacją w tym modelu?? Pierwszy raz widzę coś takiego... :
to jakies webasto czy co ?![]()
155 V6 była
155 TS była
156 V6 była
156 GTA była
155 TS była
x3 japonce były
156 V6 była
x1 japoniec jest. Zycie.
Czasem były takie wybrykiTak samo jak w 33.
Niefabryczna dołożona klima , dedykowana do 145/6 :?: :>>
NieFAbryka takie coś dawała ale nie wiem na czym to polegało jak mówiłem w 33 też takie wybryki byly
![]()
Witam to cos to postojowe ogrzewanie "webasto" samochodu z funkcja klimatyzacji , moj kuzyn jak przprowadzil z zachodu 146 to wlasnie takie sos miala. kolego to jest bardzo dobra rzecz w aucie, nie dosyc ze bardzo dobrze chlodzi to ogrzewa auto na postoju bez koniecznosci wlaczania silnika!! sam bym chcial miec takie cos w swojej belli! pozdrawiam z odrobina zazdrosci![]()
Kumpela ma bardzo podobny panel w swoim Mondeo. Przyjechało z zachodu, i jest na pewno Dołożony panel sterowania. Może być że zakładała to fabryka na specjalne życzenime takie przypadki się zdążają.
Mi to wyglada po prostu na zwykly climatronic a nie na automatyczna klimatyzacje... Automatyczna to zwykla, z jednym przyciskiem z obrazkiem sniezynki.
To jest climatronic. Rzadko wystepujacy zreszta w 145/6
Niedawno znów się natknąłem na foto wnętrza 145 z tym ustrojstwem. Fajnie to wygląda- ciekawe czy jest awaryjne i czy dałoby się to coś "przeszczepić" do auta z pokrętłami czy też to zupełnie inna bajka...