Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Alfa Romeo 156 2,5V6 + LPG, Niemodlin

cesarz
    Gość

Domyślnie Alfa Romeo 156 2,5V6 + LPG, Niemodlin

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Trin
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie/Świdnica
    Auto
    Było Gtv 2.0 JTS, jest 406 coupe 3.0

Domyślnie

Swojego czasu szukałem 156 z v6stką, i to ogłoszenie też brałem pod uwagę... Tylko to było jakieś 7 miesięcy temu i to auto kosztowało chyba więcej. Ale to nie koniecznie że coś nie tak... Poprostu ludzie boją się alf jak ognia;/ a nie powinni

cesarz
    Gość

Domyślnie

Auto jeszcze z tydzień temu stało za 7,5. Może być że po prostu nie może sprzedać - szczególnie że w okolicach ząbkowic, paczkowa, opola (często w nie zaglądam ) mało zobaczysz aut włoskich czy francuskich nie tylko alf :]

Ludzie mają podejście - najlepiej kupić Golfa IV w TEDEIKU

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Trin
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie/Świdnica
    Auto
    Było Gtv 2.0 JTS, jest 406 coupe 3.0

Domyślnie

Cytat Napisał cesarz Zobacz post
    Auto jeszcze z tydzień temu stało za 7,5. Może być że po prostu nie może sprzedać - szczególnie że w okolicach ząbkowic, paczkowa, opola (często w nie zaglądam ) mało zobaczysz aut włoskich czy francuskich nie tylko alf :]

Ludzie mają podejście - najlepiej kupić Golfa IV w TEDEIKU
    Potwierdzam, ale dzięki temu jadąc ulicami ludzie się oglądają i sobie myślą "wtf?!" XD naprawdę alfy się ludzią podobają ale nie kupują bo się nasłuchali epickich kawałów i legendXD dobra nasza...;] powodzenia w znalezieniu właściwej tylko po taką alfe jedź z kimś kto ma trzeźwy umysłXD Alfy czarują przy zakupie

myszoskoczek
    Gość

Domyślnie

Jeśli ktoś przez 7 miesięcy nie może sprzedać dobrego auta to ja dziękuję za takie coś.

cesarz
    Gość

Domyślnie

Wbrew pozorom to nietypowe auto trudno sprzedać. Czy to jest 156 2.5 V6 czy Xantia Activa (na allegro też taka stoi od pół roku w idealnym praktycznie stanie - i co? Gość z szedł z 8,5 na 7 i dalej sobie stoi).

W polsce to szybko ida tylko niemieckie auta

Użytkownik Rowerzysta Avatar bartekalfa166
    Mieszka w
    Jelenia Góra
    Auto
    AR 159 TI. Bianco

Domyślnie

Cytat Napisał myszoskoczek Zobacz post
    Jeśli ktoś przez 7 miesięcy nie może sprzedać dobrego auta to ja dziękuję za takie coś.
    aleś teraz kolego zabłysnął....
    Prędkość jeszcze nikogo nie zabiła. To nagłe jej wytracenie jest niebezpieczne.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar ishan
    Mieszka w
    Oświęcim
    Auto
    Renault Scenic 1ph2

Domyślnie

Cytat Napisał myszoskoczek Zobacz post
    hehehehe dobre

Dla potencjalnego kupca Kowalskiego w tym ogloszeniu jest dosc stara, awaryjna alfa z paliwozernym silnikiem i jeszcze w automacie. takie to dziwne ze tyle stoi ?? alfy jeszcze z v6 nie sprzedaja sie tak szybko jak passki, golfy czy vectry
    Było:
    Daewoo Tico 0.8
    Opel Vectra B 1.8
    Alfa Romeo 166 2.4jtd
    Alfa Romeo 156 2.5 v6
    Alfa Romeo 156 sw 2.4jtd

Jest:
    Renault Scenic 1ph2 1.4

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia