witam. jak w tytule.. wiem że nie jest za duży ale czy wejdzie do niego wózek dziecięcy??
witam. jak w tytule.. wiem że nie jest za duży ale czy wejdzie do niego wózek dziecięcy??
Razem z dzieckiem, jak dla mnie bagażnik jest wystarczający, na wózek wystarczający również.![]()
Z moja butla w kole to wózek nie wejdzie chyba ze go dobrze rozkrece. Mały ten bagar...
Sam bagaznik jest bardzo pojemny, jedynym problemem jest maly otwor klapy i zaokraglony tyl, co bardzo zmniejsze mozliwosci bagazowe. Ale za styl sie placi. Mi rower, kola + walizka wchodza bez problemu, tzn. mieszcza sie bez problemu, bo zeby to wsadzic przez ta dziurke to trzeba sie troche nagimnastykowacA jak sie zlozy fotele to mamy naprawde jak w kombiaku. Moj rekord to 3 osoby na pokladzie + duuza torba dla kazdego + 2 rowery
![]()
Ja w 147 daje rade z wózkiem tako captiva ale musiałem na stałe wyjąć półkę ,posiadam również lpg z butlą w kole zapazowym a dojazdówka w pokrowcu na podłodze bagażnika.generalnie dla rodziny 2+1 jest ok.
Nie wiem jakie macie wózki![]()
Ja tam spakowałem się z żoną,dzieckiem i wózkiem bez problemu na tygodniowe wakacje. Jak na wielkość samochodu moim zdaniem bagażnik całkiem w normie. Półka cały czas na miejscu.
Od jakiegoś czasu szukałem odpowiedzi na to pytanie, bo u mnie też rodzina się niedługo powiększy...Ale mnie chłopaki uspokoiliście
Dzięki!!!