Hej ludziska,
orientujecie się moze czy do mojej wersji alfy (na zółtych spręzynach niby firmowych) wejdą opony 195/65 ? Obecnie mam 195/60... mam pewne obawy co do tego
Pozdro
Hej ludziska,
orientujecie się moze czy do mojej wersji alfy (na zółtych spręzynach niby firmowych) wejdą opony 195/65 ? Obecnie mam 195/60... mam pewne obawy co do tego
Pozdro
A jakiej firmy opony najczęściej wybieracie? Bo zastanawiam się czy opony zimowe Dębica to dobry wybór. Cenowo prezentują się znakomicie, ale jak z jakością?
Ja mam uniroyale i są git ale lekko szumią, tylko nie wiem czy to aby nie zbieżność bo jak skręcam to z szumu robi się wycie.
Dębica Frigo jest bardzo dobrą oponą w swojej klasie cenowej. Bynajmniej ja sie nie zastanawiałem tylko brałem.
Ja rok temu zainwestowałem w Hankook i*cept 205/55. Jak dobrze pamiętam to kosztowały jakieś 300zł sztuka (nawet troche mniej) i jestem zadowolony. Na suchym tylko troche hałasują ale to w końcu zimówkiNie za późno na kupowanie zimówek? Wiosna idzie :p
wystukane paluchem z telefonu![]()
Ja dębice miałem w poprzednim samochodzie i polecam
Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
Semperit'y (pochodna continentali) az po grob
Ja osobiscie jezdze na Semperit Speed-grip 2
Napewno nie łożysko ewidentnie opony, zwłaszcza że zaczeło szumieć po wymianie na zimówi. Podejżewam zbieżność, tylko nie wiem dlaczego mogła sie przestawić przecież była robiona po wymianie górnych wahaczy czyżby coś aię w takim stopniu zużyło że zbieżność poszła w las?