Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Spider z Carserwisu- prośba o opinie.

tessio
    Gość

Domyślnie Spider z Carserwisu- prośba o opinie.

Witajcie,
    niewykluczone,iż powinienem zacząć od "HI","Hello",ale że Alfy w garażu brak, to i o przedstawienie trudno...
    Chyba,że pomożecie

Być może, temat był już omawiany:

http://otomoto.pl/alfa-romeo-spider-C28244829.html

Nie trafiłem na wątek na forum, stąd i moje zapytanie- czy ktoś był, oglądał i czy temat w ogóle wart zainteresowania?
    Nie mam pośpiechu w zakupie. W ogóle,rozpatrywałem/uje Brerę 2.4 ,ale linia Spider'a jest tak niepowtarzalna..A że z włoską stylistyką,ale na 2 kołach jestem dość dobrze ożeniony, Spider byłby pięknym dodatkiem.

Z góry dziękuję za Wasze uwagi i pomoc.

Pozdrawiam

Użytkownik Znawca Avatar Zmianowy
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Kodiaq 23' L&K

Domyślnie

Nie oglądałem go na żywo, ale długo już ten Spider wisi w Carserwis'ie (ponad pół roku jak nie więcej) a cena oscylowała bodajże od 55.000.
    Ostatnio edytowane przez Zmianowy ; 07-08-2013 o 13:05

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

to ten ? http://www.carserwis.pl/Samochody-uz...(model)/Spider tez cos mi się swita ze już długo jest w ofercie ...

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    WA
    Auto
    166 3.2 V6 TI

Domyślnie

tak to ten sam samochód - wisi już od zeszłego roku to ogłoszenie... cena była zaporowa swego czasu

... może odstrasza fakt, że ten samochód został uznany, za najlepsze auto dla geja
    Alfa Romeo 166 3.2 V6 TI

/Grzesiek

ViP Pirat drogowy Avatar szamacz
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR GT 1.9 jtd

Domyślnie

Jak masz daleko do Warszawy to mogę się jutro wybrać i go obejrzeć - mam w miarę niedaleko do carserwisu, tyle że specem nie jestem Jak coś to daj znać na priv.
    To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...

AR 156 2.0 TS - była i jest dalej w rodzinie
    AR GT 1.9 jtd powered by Rperformance

tessio
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał grzgar Zobacz post
    tak to ten sam samochód - wisi już od zeszłego roku to ogłoszenie... cena była zaporowa swego czasu

... może odstrasza fakt, że ten samochód został uznany, za najlepsze auto dla geja

Haha, sprzedam żonie hasło, jako argument na TAKW końcu, skoro kobitki nie reagują, to cała reszta się nie liczy
    Tak już na serio.Samochód widziałem.I jak na 45tys km przebiegu, to sam nie wiem, co myśleć... Fotel, kierownica-dla porównania mam znajomego Jeep'a,także w skórach, kupiony rok temu przy blisko 50 tys km i wygląda jak nówka.Tutaj tego nie można powiedzieć. W dodatku pokiereszowane felgi(1 pęknięta?), i sporo rdzy na kołach(tarcze, zaciski) i śrubach pod maską(od frontu,mocujące przedni pas). O ile koła-tarcze hamulcowe-wiadoma sprawa, gdyż auto stoi, to już te śruby są mocno zastanawiające.Chyba,że ten typ tak ma... Faktycznie, samochód znany na otomoto i specjalnie nie wzbudza emocji. Być może fakt,że pochodzi ze Szwajcarii i w samej Polsce miał już 2 właścicieli(jeśli dobrze pamiętam), nie robi najlepszego PR'u.Ale, to Wy jesteście brać Alfa,i postrzeganie tematu niż nie właściciel Alfy macie odmienne
    Plan działania- spokój. Ma być mój ,to będzie. Niemniej, gdyby ktoś jeszcze posiadał dodatkowe info co do tego egzemplarza, chętnie wysłucham uwag.Tymczasem, pozdrawiam