Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: serwis Alfy Romeo w Płocku

bartekent
    Gość

Domyślnie serwis Alfy Romeo w Płocku

Witam
    Wybieram się do Płocka na oględziny dwóch Alf 159, jeśli któraś z nich mi się spodoba to chciałbym udać sie z nia do jakiegoś serwisu na przegląd przed-zakupowy. Nie ma chyba w Płocku ASO, czy ktos zatem moze polecic mi jakis warsztat ktory zna sie na tych samochodach w Płocku? Najlepiej gdyby taki warsztat pracował w soboty.

Z góry dzieki.

- - - Updated - - -

Dzwoniłem do serwisu http://www.autoserwismazowsze.pl/. Tam podobno serwisuja Alfe Romeo, czy macie jakies doswiadczenia z tym warsztatem? Cena takiego przeglądu tam to 400zl, wydaje mi się ze trochę dużo.

Użytkownik Romeo Avatar sebaaaaaaaa
    Mieszka w
    Płock
    Auto
    Była Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 KM Była Alfa Romeo 166 2.4 JTD Jest Alfa Romeo GT 1.9J

Domyślnie

kolego Autoserwis Mazowsze miał właśnie salon Fiata/Alfy ale zrezygnowali z niego kilka miesięcy temu, z tego co wiem nadal serwisują samochody grupy Fiata, wiec śmiało możesz tam podjechać, tylko cena przeglądu się zmieniła, kiedyś było 250 zł

bartekent
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał sebaaaaaaaa Zobacz post
    kolego Autoserwis Mazowsze miał właśnie salon Fiata/Alfy ale zrezygnowali z niego kilka miesięcy temu, z tego co wiem nadal serwisują samochody grupy Fiata, wiec śmiało możesz tam podjechać, tylko cena przeglądu się zmieniła, kiedyś było 250 zł

Dzięki za odpowiedz, skoro jesteś z Płocka to może słyszałeś jakieś opinie o poniższych komisach, tam właśnie się wybieram:

AUTO KOMIS J&W BIELSKA 65, 09-400 PŁOCK ( http://allegro.pl/alfa-159-jtdm-rude...470062897.html )

http://lukascar.pl/static/index/7 ( http://allegro.pl/alfa-159-na-wypasi...461311224.html )

Mieszka w
    Płock
    Auto
    Była Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 KM Była Alfa Romeo 166 2.4 JTD Jest Alfa Romeo GT 1.9J

Domyślnie

wiesz nie miałem z nimi doczynienia wiec nie pomogę niestety. A powiedz mi nie masz kompa i czujnika lakieru żeby samemu sobie sprawdzić ? A zawieszenie jechać gdzieś na OSKP zapłacić w maxie 30 zł i Ci sprawdza w jakim stanie jest zawias, pod spodem tez sobie zobaczysz jak to wygląda.

bartekent
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał sebaaaaaaaa Zobacz post
    wiesz nie miałem z nimi doczynienia wiec nie pomogę niestety. A powiedz mi nie masz kompa i czujnika lakieru żeby samemu sobie sprawdzić ? A zawieszenie jechać gdzieś na OSKP zapłacić w maxie 30 zł i Ci sprawdza w jakim stanie jest zawias, pod spodem tez sobie zobaczysz jak to wygląda.
    Nie mam softu ani kabla żeby wpiąć komputer. Co do OSKP to chyba dobry pomysł.

Mieszka w
    Płock
    Auto

Domyślnie

Kiedy chcesz przyjechac do plocka zobaczyc te samochody ? Ja mam jak cos kabel i czujnik

bartekent
    Gość

Domyślnie

Będę prawdopodobnie w niedziele rano. Jeśli miałbyś czas podjechać to byłbym wdzięczny. Jakby co pisz na mojego maila: bartek.paczkows@gmail.com