Czy ktoś z szanownych forumowiczów miał styczność z tą bella ? http://allegro.pl/alfa-romeo-156-2-5...469294689.html
Ogłoszenia przypicowane,wiadomo ...
Czy ktoś z szanownych forumowiczów miał styczność z tą bella ? http://allegro.pl/alfa-romeo-156-2-5...469294689.html
Ogłoszenia przypicowane,wiadomo ...
wygląda całkiem,całkiem......cena też przyzwoita.Jedź zobacz.....może wrócisz z bananem na twarzy......
Prędkość jeszcze nikogo nie zabiła. To nagłe jej wytracenie jest niebezpieczne.
Widze ze ma ramki ASO Twardowski, zawsze mozna przedzwonic i zapytac o historie serwisowania.
Wyklepane Jezynka 9900 Bold
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
hmm, oferta wydaje się przyzwoita, co prawda nie ma klimatronika a v6 z tych słabszych (a nie mocniejsza 3.2 jak w 147), ale w tej cenie nie szukałbym dziury w całym. Poza tym to sport wagon wiec wygląda niepozornie a tu v6 pod maska siedzi![]()
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
@ greciu. No nie było klimatronika przed liftem, ale ja mam takie skrzywienie klimatronikowe ze musi być i koniec![]()
auto trafiło w moje ręce, naprawdę fajna sztuka, nie było się do czego doczepić. Mam nadzieję, że długo mi posłuży i sprawdzi się jako dupowóz i lawetociąg![]()
Gratulacje i powodzenia w uzytkowaniu Belli
Wyklepane Jezynka 9900 Bold
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
hmm, kojarze jednego uzyszkodnika z forum punto. Jakby nie patrzeć miasto tez się zgadza. Witamy wiec kolegeAuto trafilo w takim bądź razie w bardzo dobre rece a znając zamilowanie do modow rzeczonego uzyszkodnika to wkrótce przerobią go w italperformance na v6 ale 3.2 i będzie wersja OMC GTA
Szerokiej drogi zatem
![]()
Alfa zostanie w miarę seryjna, jedno modyfikowane auto mi starczyNiedługo postaram się opisać auto na forum. Pozdrawiam