Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nowy? Jesteś pewien że jest dobry?
Właśnie nie można przesuwać utworów, poza tym wydaje mi się, że pokazuje 1TRACK czyli jakby na karcie był jeden utwór.A jak przewiniesz kolejne utwory?
A może źle to nagrywasz? Pamiętam że loudlink chyba nawet jakiś program miał do przygotowywania katalogów.Właśnie nie można przesuwać utworów, poza tym wydaje mi się, że pokazuje 1TRACK czyli jakby na karcie był jeden utwór.
A może źle to nagrywasz? Pamiętam że loudlink chyba nawet jakiś program miał do przygotowywania katalogów.
Też mam i potwiedzam. A co do BT to można do niego dokupić moduł BT bez kombinacji z dodatkowym wzmacniaczem.Ja mam Xcarlinka od lat i nie narzekałem na niego, fakt raz na jakiś czas się zawiesi ale bez tragedii, na co dzień działa spoko.
Też mam i potwiedzam. A co do BT to można do niego dokupić moduł BT bez kombinacji z dodatkowym wzmacniaczem.
http://www.audiostrada.pl/index.php/adaptery-usb-sd-aux/alfa-romeo/adapter-bluetooth-xcl-detail
I jak tam testy? Widze obok nowe mocowanie amorków od Marka![]()
Myślałem zeby to wsadzić do bagażnika i podpiąć wtykami od zmieniarki.... widzę ze Twój patent jest na minijack. Przerabiałeś coś czy jak?Ja mam tak zrobione. Zamontowałem w górnym lewym rogu szyby. Użyłem Ugreen CM279 bo jest mały i ma gniazdka po jednej stronie. WIęc wpuściłem je zaraz pod osłonę słupka. WYstaje tylko ten mały moduł i mam go w zasięgu ręki do odbierania telefonu.