Problem z glosnikami w 155

jasiu 145

Nowy
Auto
AR 155 1.8 8v Super
Witam, mam problem ze wsadzeniem glosnikow... do przodu kupilem 13" boschmanny i sie nie mieszcza... byly tam 10" glosniczki. Do tylu zakupilem 16, 5" glosniki takze boschmanna i rowniez nie wchodza... moze dla tego ze sa 3 drozne. Moze jedno by podeszly na tyl, bo z przodu jedno sie nie mieszcza. Ktos cos robil z naglosnieniem w AR 155? Zależy mi zeby wygladalo to na orginalna zabudowe ale zeby dobrze gralo

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

Zawsze wystąpi problem gdy ładuje się większy głośnik w miejsce o mniejszej średnicy. Trzeba kupić dobrej klasy głośniki o odpowiedniej średnicy. W mojej czerwonej 155 ori głosniki grają na moje ucho dośc dobrze, może lepsze radio by sie przydało ale do głośników nie mam zastrzeżen

Nie wiem dokładnie jak wygląda konstrukcja drzwi w 155 ale jeśli masz za małe miejsce na głośnik to pozostaje ci zastosowanie dystansu pod głośnik 13 i ewentualnie powiększenie dziury w boczku drzwi.

W 155 nie ma glosnikow w drzwiach tylko w polce i desce rozdzielczej ;) a jakie powinny byc orginalne glosniki?

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót