Witam serdecznie, od dzisiaj jestem posiadaczem zmieniarki YATOUR YT-M06 i chciałbym się dowiedzieć jakie polecacie do niej pendrive' y. Pytam ponieważ z moim ona ma problem, jak i w sumie z większością podobno. Wiem jednak że niektórzy spokojnie podpinają do niej swoje pamięci na USB i nie ma problemów, a zależy mi głównie na takich, ponieważ chcę sobie wyprowadzić wygodnie gniazdo USB, a zmieniarkę ukryć
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Przemek.
Edycja: Problem jest już rozwiązany. Mianowicie zmieniarka nie radzi sobie po prostu z nowszymi pamięciami USB. Sam wrzuciłem jej starego Kingston DataTravelera 1 GB z 2007 roku i DataTravelera 4GB z 2009 roku i działają wyśmienicie. Zaś 2 GB SAMSUNG PQI z 2008 roku nie działa. Problem jest taki że zmieniarka nie obsługuje niektórych nowszych pamięci przez zwyczajne zastosowanie w nich nowych kontrolerów pamięci. Temat bardzo mnie zainteresował i postaram się stworzyć listę obsługiwanych pamięci USB przez YATOUR na podstawie wykorzystywanych w nich kontrolerówJak już będę miał coś większego to wrzucę listę
Pozdrawiam,
Przemek.