Radio wysuwany wyswietlacz

Auto
Alfa 147 2005 1.9 jtd
Cześć,

Mam pytanie czy zna ktoś w okolicach Warszawy bądź w okolicach trójmiasta warsztat, osobę lub serwis... gdzie można zamontować do alfy 147 w miejsce seryjnego radia inne radio tak aby wyglądało to estetycznie i nie biło po oczach, że jest to jakaś wiejska podmianka?
Chodzi mi konkretnie o radio, które wymiarami jest jak zwykłe seryjne radio w przeciętnym samochodzie ale ma wysuwany wyświetlacz jak np:

PIONEER AVH-X7800BT
Peiying 7 cal 1DIN

[MENTION=79164]kriso221[/MENTION]

Dzięki za linka, super nie wiedziałem wcześniej o takich ramkach pod chinskie radia.
Czy montowałeś może takie radio u siebie? Po zakupie radia trzeba dokupić jakieś przejściówki, złącza lub inne kostki?

I czy orientuje się ktoś może czy radia 1 din nie są zbyt długie, nie będą wystawały poza obramowanie?

niemontowalem w alfie bo mam orginalne i ladnie wyglada.Mam pionnera ale czarnego i nijak mi do srebrnego niepasuje. co do przejsciuwek to niewiem. Jak kupisz radio to zobaczysz wtedy.

A orientuje się ktoś jak radio z dodatkowym wyświetlaczem np 7 cali może wpływać na akumulator? Pytam bo mam dieselka a jak wiadomo w dieslu akumulator musi być dość sprawny zawsze :)

Amortyzatory
Powrót