Wie ktoś może jaką mocą dysponują oryginalne głośniki? Czy warto je zmieniać przy fabrycznym radiu? Zależy mi żeby grały trochę niżej. Nie mam systemu BOSE.
Wie ktoś może jaką mocą dysponują oryginalne głośniki? Czy warto je zmieniać przy fabrycznym radiu? Zależy mi żeby grały trochę niżej. Nie mam systemu BOSE.
Ostatnio edytowane przez Bartosz Foltyn ; 03-03-2012 o 05:50
Nie ma sensu wymieniac glosnikow przy mocy fabrycznego radia , znaczy sens jest ale wiecej dolu nie uzyskasz co najwyzej klarowniejsze brzmienie w niskich glosnosciach. Jezeli ma byc dol to trzeba przygotowac drzwi a nie zmieniac glosniki ( zmiana w drugiej kolejnosci )
ori radio i ori glosniki to patologia
jedyne do czego sie nadaja to bass na -3
do tego mocny woofer w bagażniku jakiś sobie zamontuj i bedzie pykać, ja tak mam
Pakowanie suba gdy stereo kuleje jest bez sensu... Najtansza droga do uzyskania lepszego efektu jest system oparty na
Oryginalne radio - konwerter hi-input na low input - maly wzmak - maty ( najtaniej APP ) - dystanse...
Przy poprawnym montazu zmiana bedzie mocno na plus ale to jest okolo 300-400zl i do tego jeszcze trzeba kupic glosniki no i wymaga troche pracy. Rozwiazanie to nie jest pozbawione wad ale kazdy system zaczyna sie od budowy stero a nie montazu suba zeby zagluszyc to jak slabo gra przod![]()
no audio w 156/147 jest zaloooosne, gdy nie jest obrandowane jako Bosse .. tez z tym walczylem i odpuscilem
..... powered by www.cinsoft.pl
Bose powiedzmy też szału nie robi. Subwoofer 13 cm hahaha![]()
Bose tez jest zalosne. Ja bym sie na ich miejscu wstydzil cos takiego sygnowac swoim logiem. Coz, takie czasy. Gowienko owiniete w ladna wstazeczke.
dokladnie tak jest ... bo jesli chodzi o wykonanie bosse to zart ... w kazdym razie nawet GRA ... bez tego podlosc okrutna juz calkiem
..... powered by www.cinsoft.pl
Wlasnie kolego. Moze to jest BosseTo by wiele wyjasnialo. Najgorsze, ze nadal nikt nie wie jaka maja moc
![]()