beowolf.world
Nowy
To ja zadam pytanie w temacie, bo trzeszczą mi głośniki i muszę wymienić na sprawne. Jak wymienić głośnik? tam będę musiał zdjąć cały boczek, czy da radę zdjąć może maskownice??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Polecam audio system, cena adekwatna do jakości
To ja zadam pytanie w temacie, bo trzeszczą mi głośniki i muszę wymienić na sprawne. Jak wymienić głośnik? tam będę musiał zdjąć cały boczek, czy da radę zdjąć może maskownice??
Panowie wymieniam przednie głośniki w 159 i mam pytanie gdzie znajduje się oryginalna "zwrotnica" rozdzielająca sygnał na głośnik wysokotonowy i woofer w przednim zestawie? Musze zamontować inną do nowego zestawu i zanim zacznę wszystko rozbierać dobrze byłoby wiedzieć![]()
Wrzucę cały poradnik wymiany głośników i wygłuszenia drzwi. Ale muszę mieć chwilkę czasu na to. Wiem, że już są takie ale może powiem coś co dla kogoś będzie przydatne.Panowie wymieniam przednie głośniki w 159 i mam pytanie gdzie znajduje się oryginalna "zwrotnica" rozdzielająca sygnał na głośnik wysokotonowy i woofer w przednim zestawie? Musze zamontować inną do nowego zestawu i zanim zacznę wszystko rozbierać dobrze byłoby wiedzieć![]()

Potrzebuję wymienić tylne głośniki w mojej 159. Z boczkiem sobię poradzę ale dalej jestem zielony. Wpadły mi w oko głośniki HERTZ DCX-165, trzeba coś przerabiać, wiercić, wycinać czy jest P&P?
Skoro są inne to są inne, możesz sprawdzić, nic się nie stanie jak je podłączysz.
Kupiłem oryginalny używany głośnik niby na przód, ale ma mniejszy magnes niż stary głośnik który tam był. Dlaczego?
Spalił mi się przedni prawy (harczał), wymieniłem. A teraz po miesiącu stało się to samo tylnemu prawemu. O co chodzi? Przypadek?
I czy tylne są takie same jak przednie?
Nie mam Bose, tylko standard.