• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[156] Jakie są fabryczne głośniki w alfaach 156 z rocznika 97-2004?

• Autor wątku Autor wątku wantedtadu
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wantedtadu

Guest
Chodzi mi o ich konkretną moc maksymalną i moc ciągłą. Wiem że w niektórych alfach jest montowany system audio bose ale mi chodzi o zwykłe fabryczne głośniki zarówno przód jak i tył. Nie wiem czy kupować nowe głośniki czy po prostu dobre radio żeby dobrze grało bo tuba i łupanie w stylu zdezelowanych bmw odpada.

z góry dziękuję.

Z tego co patrzyłem u siebie to na tyle mam 2x175W max w drzwiach nie rozbierałem jeszcze :) radio LG i grają bardzo ładnie. Pozdro

Jakiekolwiek głośniki kupisz- powyżej 100zł, będziesz miał lepsze brzmienie niż na zwykłych/oryginalnych. Jeżeli chcesz ori głośniki, to mogę Ci wysłać w cenie wysyłki.
Jeżeli chcesz inne, to zapraszam na stronkę www.centrumaudio.pl
Tam coś wybierzemy ;)
Ceny do negocjacji.

Chodzi mi o ich konkretną moc maksymalną i moc ciągłą. Wiem że w niektórych alfach jest montowany system audio bose ale mi chodzi o zwykłe fabryczne głośniki zarówno przód jak i tył. Nie wiem czy kupować nowe głośniki czy po prostu dobre radio żeby dobrze grało bo tuba i łupanie w stylu zdezelowanych bmw odpada.

z góry dziękuję.

Ja rozumiem, że kolega nowy na forum ale jest tyle wątków o audio w 156, że można było poszukać zamiast zakładać nowy temat.

Amortyzatory
Powrót