Wszystkim zainteresowanym kontaktem za mną - podaję swój nowy adres e-mail: as.poczta@onet.pl Dodam tylko, że korespondencję na wspomnianym adresie sprawdzam przynajmniej raz dziennie w przeciwieństwie do PW, gdzie zaglądam niekiedy raz na tydzień a może i rzadziej, gdyż bardzo często przeglądam forum, jako gość tj. bez logowania
Wielkie dzięki za całą serię pozdrowień Basiu - wiem, że niedawno podpadłem, ale liczę na łagodny wymiar kary - POZDRAWIAM
Witam Kolego, niestety chyba nie bardzo Ci pomogę. Pytaj Kolegów posiadających silniki TS. Swojego bolidu nigdy nie podpinałem pod komputer, bo nie było jeszcze takiej potrzeby, ale z tego co go rozbierałem widziałem jakieś złącza w okolicach puszki filtra powietrza oraz w kabinie w desce rozdzielczej po stronie pasażera pod plastikową zabudową. Adam - Pozdrawiam
Witam Basiu - przyznam, że rzadko tu zaglądam a właściwie prawie wcale. Teraz, jak mam trochę więcej czasu będę się starał robić to częściej. Od czasu, jak forum zmieniło szatę graficzną niekiedy mam problem z zalogowaniem się. Widzę tutaj jednak kilka przydatnych obcji więc bilans na razie wychodzi na zero