Spotkanie-Grill ZGorzelec!!

z pewnoscia mam sporo czasu, ze pewnie zas na l4 bede ... niestety praca w polskich marketach ma to do siebie ze sie "zapier*dala"... (Mateusz ty sie nie odzywaj wiesz jak ciezko pracuje...) :D:D Niestety plecy nadwyrezylem i teraz ledwo chodze... :/ Kurde chyba zakupie nowe opony;x i to 8 szt do 146 i 147.... Wku*wia mnie jak mi tak bije ktoras opona z tych co kupilem do 47.

No wiem jak ciężko pracujesz ;) jak nie widać nic z zewnątrz opony to może od środka jest walnięta, z moją jedną letnią też jest coś nie tak chyba od środka bo buczy ale to nie aż tak żeby wnerwiało, podkręć bass i będzie git hehe ;)

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka

no zimowka normalne ze glosniejsza jest niz letnia, ale ona tak bije ... na zakretach jest najgorzej bo wtedy to glosno bije takim niskim tonem xd

Mati, na wiosne bede sprzedawal te felgi co kupilem 15stki z oponkami, nie chcesz?:P sprzedam za tyle co kupilem:D (cena dobra) :P

a co, kupiles cos na lato innego?:p czy mowisz o 15stkach stalowkach?:P

Jeszcze nic nie kupiłem na lato, a na zime na razie starczą stalówki ;)

Jak chcesz kupić dobrze tanio i ekonomicznie kup sobie Barumy mam takie na lato i na zimę.Kupywałem nówki 16tki i 15tki.Bdb stosunek ceny do jakości.

ty hitla szukaj mi sprezyn TI i felg od q2 :P a nie tu opony promujesz cwaniak :D

no nie wierze xD Ty kogo pytasz o to zdrowie?:D przeciez pisze, sprezyny Od TI!!!!! -20mm a nie jakies krzywe eibachy! XD Felgi 18stek ni chce, i te co dales to widzialem wczesniej juz, gdyz to kolegi naszego z forum :P barana w sciane zalecam xDDDD haha:D Ty sie o moja wyplate nie martw :P gdybym mial tylko z tej pracy miec kase nie utrzymywal bym alfy xD

kiedy z tych dojczlandow zjezdzasz na przerwe swiateczna? zebys nie byl na weekend tylko cos dluzej?:P
Ktos z was na nartach ew desce lub sankach szusuje w gorach zima? :)

No tak jak masz jeszcze kieszonkowe od rodziców to 2 wypłaty możesz szaleć:P
Koniec grudnia do połowy stycznia.

nie pisz tak ani nie gadaj bo sie pogniewamy ;) jak nie wiesz jak sobie ludzie radza to nie wymyslaj.

W PL to ja wiem jak sobie radzą;)Żyłem tam nie masz co się kryć , nie ty jeden co kombinuje jak zarobić ale się nie narobić by państwo polskie przerobić;)

Hehe niestety tak w Polsce jest, trzeba sobie jakoś radzić ;)

kiedy z tych dojczlandow zjezdzasz na przerwe swiateczna? zebys nie byl na weekend tylko cos dluzej?:P
Ktos z was na nartach ew desce lub sankach szusuje w gorach zima? :)

Na nartach i na desce nie jeżdżę, kiedyś jeździłem kilka razy na biegówki ;) A co czosnek wybierasz się gdzieś w góry? :)

ps. a zjeżdzanie na jabłku się liczy? haha :D :D

Ostatnia edycja:
mozesz nawet na golej dupie zjezdzac:D to ucz sie na nartach, tzn ja jak jest dobra pogoda, tzn temperatury minusowe, snieg swiezy itp, to jezdze na narty. :) Szkoda ze nie jezdzicie mozna byloby razem wypady robic :P

DOjczland, a co ty myslisz ze ja za wyplate swoja gdybym se nie dorabial to bym wyzyl? Nie bez powodu siedzisz w niemczech a nie w realu czy carefourze w zgorzelcu heh :p nie oszukujmy sie... :) ten kraj nie ma przyszlosci, dzis oddalem glos na batmana, zrobilem dodatkowa postac. On to by bronil naszego gotham... :D

To organizuj czas i jak bedzie sniegu to lecimy na deche, matiego sie wezmie na jabłuszko i tyle XD albo gola dupa bedzie po sniegu jezdzil :D:D

Spoko, albo lepiej sanki wezme :D

Amortyzatory
Powrót