Spotkanie-Grill ZGorzelec!!

a bierz :D haha Kiedy jakiś spocik?? Lukasz cos sie nie odzywa, tiger tez, reszta tez milczy :/ CO jest?!

Trudno znaleźć rozsądny termin gdy już ok. 15:30 robi się ciemno :blink:

chyba że swiatel nadal nie zrobiles:D

Ty się o moje światła nie martw- już dawno są jak należy.Powiedz lepiej czemu w dzień nie przyjechałeś swoją 147 tylko babcią , a następnego spota chcesz robić po ciemku?Wstydzisz się swojej szarej myszki czy co ? :D

ahh no masz. Rozgryzles mnie.:/ Szkoda ze mam bogatsze wyposażenie, oraz mocniejszy motor. Wiec czego tu sie wstydzic?:D zobaczysz jaki kolor zabłysnie na mej 47 na wiosne, a szczeka ci opadne i zezłomujesz swojego grata :D:D

jako ze nikt nie chce zaczac tematu itp to ja zaczne. Podam na koniec miesiaca/pierwsze dni grudnia kiedy moge sie spotkac w grudniu. Komu bedzie jakis dzien pasowal, niech pisze . I sprobujemy dopasowac to jakos:)

Na razie nie mam za bardzo czasu na nic. Poza tym zajmuję się flokowaniem, które zaczyna pochłaniać wolne chwile. Jak uporam się z roverem zabieram się za bellę, która ma poflokowaną tyną półkę później dorzucę parę elementów.

Ja kończę pracę o 15 więc jak coś to popołudniu mogę wpaść chyba że coś wypadnie, po za tym niestety ciemno już po 16 ale jaśniej póki co nie będzie więc najwyżej znajdziemy jakąś oświetloną miejscówe, pod leroyami itp chyba zawsze się palą lampy jak by co hehe :D

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka

cos sie tak tego leroya uczepil:D ja na niego patrzec nie moge haha :P

no dobra to pod castoramą haha :D

Ja tam jednak leroya wolę - więcej rzeczy w dobrej cenie tam kupuję :P
A tak poważnie to wszystko mi jedno ale jak i tak ma być po ciemku to już najbardziej mi pasują o tej porze roku sobotnie popołudnia.Tylko co tu robić jak zimno ciemno i kolorów aut nie widać ;)

Zawsze możemy spróbować skoro masz mocny wóz to nie masz powodów do obaw tak:)
My nic nie tracimy a ty zyskasz respect albo będziesz lucky looserem jeśli z jakiś bliżej nieokreślonych powodów jednak zostaniesz w tyle;)

Czyja czerwona 147 parkuje obok kebaba przy leroyu?

Zawsze możemy spróbować skoro masz mocny wóz to nie masz powodów do obaw tak:)
My nic nie tracimy a ty zyskasz respect albo będziesz lucky looserem jeśli z jakiś bliżej nieokreślonych powodów jednak zostaniesz w tyle;)
Nie lepiej wyskoczyć na A4?

Możemy zrobić coś takiego, najpierw przejażdżka a później można zrobić mały spocik, albo na odwrót ;)

Z tego co wiem to w zgc są chyba dwie czerwone 147 ale to raczej nikt z naszych :)

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót