• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spotkanie-Grill ZGorzelec!!

Pokaż efekt i jakim woskiem robiłeś. Ja mam Gtva(kolor grigrio coś tam, niestety nie mój uluniony nero:P) od tygodnia i mam zamiar go dopucować w przyszły weekend. Dzisiaj 166 dostała strzała w tylne koło po stronie pasażera i będzie do robienia blacharskiego i lakierniczego, ciekawe czy zawiecha z tyłu cała bo w koło walnęła:(

Probowalem dodac na konto ale cos sie spsuło :P Dajcie na pw swoje emaile to wysle zdjecia :)

No po 146 jeszcze zobacze blask ale nie mów mi że po sreberkowych wozach widać różnice, on generalnie zawsze jest czysty nawet jak jest brudny:D Taki urok szarych sreberek:P

to daj email na pw to ci wysle fotki. Zdziwisz sie bo wyszlo mi lustro ze srebrnego lakieru :) i w uj widac roznice.

podajcie swe Facebooki koledzy :P

Dodano po 3 minutes:

a tak bzw fotek na żywo trzeba to oblookać ale dupy nie urywa jak mówiłem przy tym lakierze...niestety sreberko,a propo ostatnio po moim myciu i inni się wzieli haa i Mata tez widziałem w błyszczącej 147 na światełkach koło orła :)

Ostatnia edycja:
pamietaj ze takich Matów mamy niestety dwoch:D jeden ma przyciemnione szyby z tylu :D hehe :P
Mow co chcesz, dla mnie wyszlo miodzio. I efekt powala:)

Napewno ktoś z was wie jakie sa fabryczne głosniki w 147 5d po lifcie prawda?:D chodzi mi o moc:D

podajcie swe Facebooki koledzy [emoji14]

Dodano po 3 minutes:

a tak bzw fotek na żywo trzeba to oblookać ale dupy nie urywa jak mówiłem przy tym lakierze...niestety sreberko,a propo ostatnio po moim myciu i inni się wzieli haa i Mata tez widziałem w błyszczącej 147 na światełkach koło orła :)

heh widzialem cie :)
Czosnek tej drugiej zielonej już chyba nie ma w zgc, a przynajmniej długo już jej nie widziałem

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
jakies 2tyg temu widzialem ja u siebie pod biedronka :P
Koledzy pomozcie znalesc jakie sa fabryczne glowniki w 5d :D

A już myślałem że jej nie ma ;)

Czosnek, prosto z instrukcji:
attachment.php

Takie same do wszystkich wersji, prócz bose :)

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    44.4 KB · Wyświetleń: 127
Mam tez instrukcje i nie znalazlem-.- pewnie gobo wyrwał mi kartki... :D haha dzieki wielkie. Pierw na dniach kupie wzmacniacz 500W i zobacze czy cos mi da, jak nie to leci 4x 80w. :) Bedzie z czego cos sluchac na grillu :D
P.s dla chetnych reklamowac mnie w detalingu , oferta specjalna na pw :)

A radio tez zmieniasz czy zostawiasz fabryczne? Wzmak pewnie trochę da bo i głośniki fabryczne nie są najgorsze, wąskim gardłem może być tutaj fabryczne radio (a navi ma wyjście na wzmak?), swoją drogą ja mam jeszcze do swojej do zamontowania wzmacniacz 1200w + skrzynie ale na razie leży i czeka, muszę w końcu założyć :D

Ostatnia edycja:
ja tuby nie wsadzam. Navi zostaje... jednak ogladalem pare sprzetow rodem z szybkich i wscieklych, i ni uja nic poza fabrycznym radiem lub navi nie pasuje mi do tego auta. Jakos ten "dizajn" traci wtedy swoj urok :P Ja wzmacniacz chce max 500w(takie juz sa w okoicy 100zl nowe) bo jak glosniki bede mial max 80w= 320w+ 4x 30w = 120. Wychodzi 440w wiec chyba da rade :D

Tylko pytanie czy navi ma wyjście na wzmacniacz? Bo jak nie to nie wiem czy do fabrycznej go zamontujesz.

Jak by ktos poza matem byl ciekaw jak sprzedawca WAX PARADISE odnosi sie do potencjalnych klientow to zapraszam na pw :pleasantry:

Amortyzatory
Powrót