Zlocik Dolnyśląsk !!

Pogoda dopisuje, ale Karpacz w ten weekend.. Oby do przyszłej soboty sie słońce utrzymało !:)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Tak, tak, wiem że Karpacz, właśnie mówię o 12 :)
W ogóle ja chce już cały czas by było ciepło, mam dość zimna ;P

No to jest nas conajmniej dwoje. Ja tez mam ochote sie wygrzac. Jesli 12 bedzie zlot to biore urlop. No chyba ze znow sie ktos rozchoruje:'(

Ja to codziennie tamtędy przyjeżdżam rowerem i już mnie cholera bierze na myśl jak długo jeszcze trzeba czekać na nasz zlocik...

Oby tylko frekwencja to wynagrodziła :)

Swoją droga jest małe "ale"... Na wale jest taki mały, niewinny znaczek z czerwonym okręgiem na białym tle (tzw. "Zakaz ruchu w obu kierunkach") z dopiskiem, że to droga powodziowa/pożarowe czy jakaś tam inna :p

Wędkarze zjeżdżają na dół, wiec albo ryzykujemy albo stajemy wzdłuż płotu jeden drugim, albo rozbijamy miejsce na drugim koncu wału (zaraz pod Mostami Warszawskimi)...

Jakieś propozycje ?:)

Ja ostatnio na znaki nie patrzę :P nie wiem co mi się dzieje :) hehe

Ale swoją drogą niech większość zdecyduje :) bo będziemy w większej grupie to inaczej wygląda ;)

Rezerwuje wlasnie urlop. Wiec jak pogoda bedzie dobra i zlot sie odbedzie to moja obecnosc potwierdzona!

zaprosimy drogówkę alfa 159 i mozemy stawac na zakazach:D

Taa, musiałyby raczej walić pioruny itp by się nie odbył :) Szykujcie prowiant :D

Jestem ja, edhel i kto? W sumie to nawet na dwie alfy to i tak przyjade.

Ja naliczyłam chętnych 17 osób a ile z tego będzie?? Dawajcie znać, kto reflektuje na 12 lipca :)

Ja jestem na 100% jako pseudo organizator :D

Lista;
1) Edhel
2) Tallmen
3) psotnik
4)
5)

Wpisywac sie!

Lista na 12-go lipca

1) Edhel
2) Tallmen
3) psotnik
4) flatbeet
5)

Lista na 12-go lipca

1) Edhel
2) Tallmen
3) psotnik
4) flatbeet
5) mac!ek

Lista na 12-go lipca

1) Edhel
2) Tallmen
3) psotnik
4) flatbeet
5) mac!ek
6) marek230482

Ja biorę jednego małego grilla, zestaw do badmintona na wszelki wypadek, gdyby ktoś chciał aktywnie spędzić czas i jakieś koce jakby komuś tyłek mocno kleił się do ziemi :D

Będą potrzebne kolejne grille + oczywiście każdy prowiant we własnym zakresie :)

100m dalej jest LIDL, więc akurat z prowiantem nie będzie problemu :)

Ja biorę jednego małego grilla, zestaw do badmintona na wszelki wypadek, gdyby ktoś chciał aktywnie spędzić czas i jakieś koce jakby komuś tyłek mocno kleił się do ziemi :D

Będą potrzebne kolejne grille + oczywiście każdy prowiant we własnym zakresie :)

100m dalej jest LIDL, więc akurat z prowiantem nie będzie problemu :)

To my też weźmiemy kocyk :D jedzonko i picie jak mówisz we własnym zakresie. Mogę jeszcze węgiel zabrać bo z grillem u mnie krucho ;)

Amortyzatory
Powrót