Zlocik Dolnyśląsk !!

Ja oczywiście (o ile posiadam jeszcze) węgiel i rozpałkę też wezmę, ale myślę, że jak ktoś ma to nie zaszkodzi zabrać :D

Pytanie zasadnicze: czy umawiamy się tak jak pierwotnie plan zakładał - na cały dzień i korzystamy z pięknej pogody, czy tylko kilka godzin popołudniowych ?

Osobiście jestem za rozpoczęciem już od 10-12 zanim tam się zrobi tłoczno, bo przy dobrej pogodzie będzie ciężko z miejscem popołudniu.

No w sumie :) Można i wcześniej niż popołudniem się spotkać. Może nie aż tak rano, ale jestem za :)

Zawsze możemy zacząć o 12 i zając miejsce, a kolejne osoby będą dołączać do nas :)

U mnie na razie trwają konsultacje z narzeczoną :D co do rozrywki można pograć w bierki rozgotowanym makaronem pod wodą :D

edhel przyjedzie z obstawą i po zawodach :D

W sumie pomyślę czy z pracy jakiś sprzętów nie wypożyczyć do gry, np. boiska do siatkówki :)

Póki co drugi grill poszukiwany...

edhel przyjedzie z obstawą i po zawodach :D

W sumie pomyślę czy z pracy jakiś sprzętów nie wypożyczyć do gry, np. boiska do siatkówki :)

Póki co drugi grill poszukiwany...
dokladnie :D
Postram sie zalatwic jednego grilla ale takiego malego jak juz. By mi sie zmiescil do samochodu ;P

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka

Kilka postów wyżej jest mapa z walami nad Odra koło Mostów Warszawskich :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jeszcze Ci się powinni zgłosić, którzy się deklarowali na pierwszych stronach :)

Mamy 7 osob wiec przynajmniej wiem ze nie bede sam na tych walach siedzial:-)

Jeszcze Ci się powinni zgłosić, którzy się deklarowali na pierwszych stronach :)

Skoro tak wymuszasz to i ja się wpiszę :)

1) Edhel
2) Tallmen
3) psotnik
4) flatbeet
5) mac!ek
6) marek230482
7) Trin
8) Dziubek

Lepiej trzymajmy kciuki za pogodę.

Amortyzatory
Powrót