Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Może kolega chce mieć dokładnie zrobione. A piecowe przyciemnianie to idealna robota. Często salonowe samochody wychodzą z takimi szybami. Nie ma problemów w przyszłości z wilgocią, czy bąbelkami które mogą się zdarzyć przy byle jakim oklejeniu. Czyli folia jest mniej trwała. Wiadomo, że piecowe "wypalanie" to o wiele dłuższa robota, bardziej pracochłonna (trzeba zdemontować szyby i wsadzić je do pieca) nie wspominając o kosztach, które przy Twoim aucie mogą dojść do 1500zł (w przypadku wszystkich)Niektorym sie wydaje, ze piecowki sa legalne i maja racje, wydaje im sie.
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
tylne szyby możesz do woli przyciemniać, gorzej z przednimi. Tak jak z folią...Niektorym sie wydaje, ze piecowki sa legalne i maja racje, wydaje im sie.
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
To już kwestia indywidualna.Ja nie widzę żadnych zalet przyciemniania piecowego..... trwałość i jakość??? To daj do dobrego zakładu z dobrą folią i będzie tak samo solidnie. No może nie na 15lat ale chyba się nie łudzisz że będzie tyle miał to auto? A poza tym. Jak przyciemni piecowo to będzie negatywnie miało wpływ przy sprzedaży. Mało kto lubi kupować auto po ingerencji ze świadomością że do serii nie wróci.....
Jasne, wyjątki bywają ale się na nie nie powołuj.Po 1 - znam osoby które mają 15 lat auto
Ja też nie wiem co tam miał. Może deski przewoził i oparł o szybę. Kolejny marginalny, mało istotny przypadek.Po 2 - folia to folia - kolega przyciemniał w bdb zakładzie, ale po 3 latach użytkowania coś miał w uszczelce, że zjechała mu folię (nie wiem czy ziarnko piasku czy kamyczek czy jakiś inny paproch)
jw....Po 3 - jak ktoś kupi z przyciemnionymi szybami to raczej nie będzie chciał pozbyć się tego przyciemnienia, a jeśli się komuś nie podoba to nie kupi auta z takimi szybami.