Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
DZA55TM czy jakoś tak chyba ... ? Z ramkami ?Ciemna 166 z ramkami na tablicach DZA dziś wieczorem pod Magnolią. Kierowca zajęty podziwianiem wnętrza więc łapki nie widziałA tak przy okazji to pod Mongolia sporo Alf dzisiaj stało
![]()
Gdzie można ustrzelić Twoją GTV ? Często widzę taką w jakiejś bocznej od Traugutta...Widziana z daleka czarna GTV na przejeździe kolejowym Bystrzycka/Chociebuska dzis przed 8 rano. Pozdrawiam z równie czarnej GTV![]()
Gdzie można ustrzelić Twoją GTV ? Często widzę taką w jakiejś bocznej od Traugutta...
---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 19:27 ----------
Wczoraj widziany Łysy0800SpotkaLYMY się, pogadaLYMY. WITAM 'SĄSIADA'
![]()
Kiedy, kiedy ? ;DSiema siema, w wolnej chwili "porównamy" silniki![]()
przed chwila widziana srebrna 156 DOA na ramkach na armi krajowej, a sekunde pozniej chyba karawan pociesznego dziko wyprzedzal na sleznej-niestety nie dogonilem bo skrecil w strone parku pld. a ja lecialem na wyscigowa![]()
Jeśli to DOA19928, to ostatnio widziałem ją teżprzed chwila widziana srebrna 156 DOA na ramkach na armi krajowej, a sekunde pozniej chyba karawan pociesznego dziko wyprzedzal na sleznej-niestety nie dogonilem bo skrecil w strone parku pld. a ja lecialem na wyscigowa![]()