Widziany, Widziana, Widziani :D

Nie nie, nasza srebrna strzała nie ma ramek :P Więc ktoś iny :)

rain czyżbyś miał konkurencję na powiacie? Widziałem dobrze... DDZ, srebrna i wielki spoiler z tyłu ;) o godz 14:30 -Choć GosiaW widziała na tej samej trasie wczoraj podobną ale na DGL-owskich blachach- ale dam łapkę uciąć że to były DDZ-ty.

Ostatnia edycja:
Nooo jest chociażby piotrekV6, który ma taką samą jak moja na DDZ, tyle że 2.5 V6 :P

No ale nikogo innego z DDZ nie kojarzę ze spojlerem. No i napewno na DK5 sie nie zapuszczam, ani właścicielka ;)

Czytałem tu na forum, że ludziskom z forum ramki klubowe kradną...

Dzisiaj widziana 147 na klubowych ramkach na podworku przy Jednosci Narodowej DW 403MH

czyzby po sasiedzku czy goscinne wystepy :P ?
pzdr

a ja pozdrawiam kierowcę czarnej 156 kombi DOA... w siechnicach na wiadukcie chyba 14.10.2011 wieczorem. masz szczęście że żyjesz a za taki numer powinni ci zabrać prawko!!! wyprzedzanie na podwójnej ciągłej przed samym wzniesieniem a z przeciwka z za widuktu auto wyjechało i na milimetry się zmieściłeś, a gdyby tam były dzieci i nie zdążyłbyś się schować???!!! brak słów żeby cię określić!!!

Ciemna 166 z ramkami na tablicach DZA dziś wieczorem pod Magnolią. Kierowca zajęty podziwianiem wnętrza więc łapki nie widział :) A tak przy okazji to pod Mongolia sporo Alf dzisiaj stało :D

Ciemna 166 z ramkami na tablicach DZA dziś wieczorem pod Magnolią. Kierowca zajęty podziwianiem wnętrza więc łapki nie widział :) A tak przy okazji to pod Mongolia sporo Alf dzisiaj stało :D
DZA55TM czy jakoś tak chyba ... ? Z ramkami ?

Jest na alfaclubie jako: adrianix05 , a ramki ma 'nasze' ;) Mnie ostatnio nie odmachał ... może nie widział ;)

---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:16 ----------

... albo 55TH ... nie pamiętam już...

Widziana z daleka czarna GTV na przejeździe kolejowym Bystrzycka/Chociebuska dzis przed 8 rano. Pozdrawiam z równie czarnej GTV:)

Widziana z daleka czarna GTV na przejeździe kolejowym Bystrzycka/Chociebuska dzis przed 8 rano. Pozdrawiam z równie czarnej GTV:)
Gdzie można ustrzelić Twoją GTV ? Często widzę taką w jakiejś bocznej od Traugutta... ;)

---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 19:27 ----------

Wczoraj widziany Łysy0800 :) SpotkaLYMY się, pogadaLYMY. WITAM 'SĄSIADA' :D

Ja latam codziennie na trasie Bystrzycka-Klecińska-Hallera ;) To pewnie uczęszczana przez forumowiczów trasa, zdarza się na kogoś trafić :)

Gdzie można ustrzelić Twoją GTV ? Często widzę taką w jakiejś bocznej od Traugutta... ;)

---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 19:27 ----------

Wczoraj widziany Łysy0800 :) SpotkaLYMY się, pogadaLYMY. WITAM 'SĄSIADA' :D

Siema siema, w wolnej chwili "porównamy" silniki :D

przed chwila widziana srebrna 156 DOA na ramkach na armi krajowej, a sekunde pozniej chyba karawan pociesznego dziko wyprzedzal na sleznej-niestety nie dogonilem bo skrecil w strone parku pld. a ja lecialem na wyscigowa ;)

przed chwila widziana srebrna 156 DOA na ramkach na armi krajowej, a sekunde pozniej chyba karawan pociesznego dziko wyprzedzal na sleznej-niestety nie dogonilem bo skrecil w strone parku pld. a ja lecialem na wyscigowa ;)

Wszystko by się zgadzało tylko to nie ja :)
Dzisija koło 15 Jarecki przed dubois :)d d

Amortyzatory
Powrót