Kolaś, ta złota 147 to po FL?
Kolaś, ta złota 147 to po FL?
Wydaje ni się że tak bo zakręciła u mniue na Sziałkowej i w Luboszycką poleciała a ja ja goniłem
dzisiaj ok. 18 na krzyckiej bordowa giulietta machałem- odmachanetego pana juz w maku na karkonoskiej wczoraj widzialem rowniez
![]()
Przed chwileczką ponownie czarna GT na OP mijana na Luboszyckiej
Dziś srebrny AR 156 DW widziany na ul Piłsudskiego, ja skręcałem w Zielińskiego a srebrny poleciał prosto.
A na Uznańskiego 3 stoją zaparkowanew tym mój Alfik
![]()
Pozdrooo dla kierowcy AR 156 po lifcie, widziany na polu golfowym TOYA. DW 33333![]()
Ubiegła sobota trasa Świdnica - Wałbrzych, srebrna 166 na klubowych. Prawdopodobnie Matber1, pozdrawiam![]()
a ja w Wojtek stałem koło Ciebie w sobotę na światłach, tych jednych wcześniejszych przed skrzyżowaniem z McDonald'em jadąc od strony Tesco, tak jakoś między 11 a 12 chyba. ale byłem jako pasażer w zielonym Punto więc mogłeś nie zauważyć![]()
Ha! Prawda, mogło tak też byćRozglądam się tylko za Alfami, właśnie przed paroma minutami przez pół Świdnicy goniłem srebrną 147 myśląc, że to Ty i nie uwierzysz jak ogromne było moje rozczarowanie kiedy zajechałem do kogoś pod dom i to jednak nie Ty wysiadłeś z Belli
![]()
ps.Nie dzwoniłem bo nie dałem rady odebrać sprzętu od znajomego
hahahahadobre dobre
nie, ja sie dziś Włoszką z domu nie ruszałem.
a co do bodykit'u to.. ja jeszcze się za tą wycenę nawet nie zabrałemtakże luzik. poza tym jak już się zdecyduję to chyba tylko na sam przód /a nie wiem czy Ty na to pójdziesz
/ bo resztę kasy chce zainwestować w coś innego do Alfy. ale znów słyszałem że przód od GTA jest niższy od serii więc się boje że bardzo szybko go uszkodzę. no i sam przód bez progów podobno słabo wygląda bo przód będzie niższy a boki bez progów wyższe. więc koniec końców... sam nie wiem co dalej hehe