pafka
Nowy
to w końcu granatowej, fioletowej, czy wiśniowej?Pozdro dla kierownika granatowej lub fioletowej 146 na Wiśniowej.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to w końcu granatowej, fioletowej, czy wiśniowej?Pozdro dla kierownika granatowej lub fioletowej 146 na Wiśniowej.
Pozdrowienia dla Kolegi z Czarnej 147 blachy DDZ![]()
to w końcu granatowej, fioletowej, czy wiśniowej?![]()
Pozdrowienia dla kolego z bialej ALFY GT!!!! Widzianej w Jeleniej pozdrowienia byly odmachane bylo!!!!! Kolega jechal do tesko!!!!
Błąd, nie "S", tylko na tabliach RST ...Pozdrowienia dla kierowcy granatowej 166 na tablicach S... (nie pamiętam co dalej było) w Legnicy, zaparkowana niedaleko ul. Jaworzyńskiej. Chyba na ramkach klubowych.
czesc, taki zagadany bylem, ze w ostatniej chwili zauwazylem podniesiona dlon. Belle pucowalem od rana no i warto bylo dla slow uznaniaPozdrowienia dla kierowcy bialej 159 w Klodzku na moscie, niestety nie zauwazylem rejestracji w taki zachwyt wpadlem jak ja zobaczylem![]()
Cytat Napisał animek3 Zobacz post
Pozdrowienia dla kierowcy granatowej 166 na tablicach S... (nie pamiętam co dalej było ) w Legnicy, zaparkowana niedaleko ul. Jaworzyńskiej. Chyba na ramkach klubowych.
Błąd, nie "S", tylko na tabliach RST ... Dziś widziana ponownie - w tym samemu miejscu
jeeee to ja byłem widziałem cie w lusterku i szukałem ramki jak już dostrzegłem to machałem i mrugałemSerdeczne pozdrowienia dla usmiechnietego kierownika oramkowanej SW na blaszkach SZY mijanego na trasie Nysa-Niemodlin okolo 15 Pomachane, odmrugane
no ja to mialem swieta udane166 rejestracja DL pod cmentarzem w Wadrozach Wielkich wczoraj kolo godziny 14.00. Pozniej 147 czerwona na stacji shella kolo factory we Wrocku a dzis rano zolciotka 145 na grabiszynskiej kolo 9.40
![]()
Dokładnie, to byłeś TySiemka!
Ciekawe, czy to o mnie chodzi... No, bo niby sporo się zgadza: święta obleciały w Legnicy, auto było zaparkowane na rogu Roosevelta/Chłapowskiego i raczej tam stało, bo się z teściem długo nie widziałem, więc niekoniecznie byłem "mobilny".RST - jak najbardziej moje, ramki klubowe są. Nie pasuje kolor: moja jest czarna. Ale do granatu niewiele brakuje w taki chmurny dzień, więc jakby co, to dzięki - i również pozdrawiam!
A jeśli to jednak nie ja - to też pozdrawiam!
![]()