a co na mache narobil??![]()
a co na mache narobil??![]()
Matber1 widziany na trasie Trzebnica-Wrocław zbyt zafascynowany jazdą swoją bellą żeby na boki patrzeć![]()
Ostatnio edytowane przez majster_85 ; 09-05-2011 o 15:27
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
No za trzecim razem w końcu mi odmachałeś. Pierwszy raz w nocy na K45 Ci migałem awaryjnymi po tym jak Cię wyprzedziłem. Za drugim razem na K45 na wysokości lotosu Ci migałem i machałem ale miałeś chyba zbyt ciemne okulary założone i nie widziałeśNo ale jak to mówią, do trzech razy sztuka
Mógł byś jeszcze kiedyś na jakimś spocie się pojawić
Nadal masz 155 czy ten opis pod avatarem nieaktualny?
---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:51 ----------
Janusz w tych rejonach króluje WieśVageni jego pochodne + BMW i średnio stare merole.
Pietia. Znam tamte okolice b. dobrze i wiem czym tam się jeżdzi.
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
To czemu się zastanawiasz czemu żadnej AR tam nie widziałeś jeśli wiesz jak to tam wygląda?
Dzisiaj na A4 ~17:30 koło Wrocławia w kierunku Opola wyprzedzana czarna z tuningowana 156 na tablicach klubowych ze śląska. Mrugnąłem kierunkami - była odpowiedź. Pozdrawiam!
Srebrna AR 156 na klubowych blaszkach -Opole Konwalii na przeciwko przedszkola, widziana 9 maja -szkoda ze bez właściciela, ale pewnie było za wczesnie. Woże i odbieram młoda z przedszkola codziennie, ale pojawiła sie tam po raz pierwszy.