Pozdrowienia dla - tym razem Państwa (nie 2 Panów) - ze srebrnej 159 HPB C321, za którymi od Bielan musiałem CIĄGNĄĆ się do Rolantowic ... 50km/h ... -> porażka ;/
Pozdrowienia dla - tym razem Państwa (nie 2 Panów) - ze srebrnej 159 HPB C321, za którymi od Bielan musiałem CIĄGNĄĆ się do Rolantowic ... 50km/h ... -> porażka ;/
w końcu widziałam kogoś innego niż Pociesznego...
Dzisiaj rano ok 8:45, Mosty Mieszczańskie - pomknął sobie spiderek/GTV (nie wiem która wersja, bo rzuciłam okiem jak mnie już minęła i bardziej gapiłam się na tablice)Kto to był?
Rejestracja DWL? Dobrze widziałam?
Ostatnio edytowane przez eMka ; 01-06-2011 o 20:32
ja i ona - "iniemamocne"
Mnie to już nikt inny oprócz Intella nie widuje![]()
PUSSYWAGON ON TOUR...
Wczoraj (środa przed 21.) widziany konwój Alf jadących przez plac Domonikański.... otwierała Biała GT na czerwonych felach Majkiego, potem żółta 145, ciemna 146 i błękitna 156... piękny widok... tylko ja cholera stałem i czekałem na tramwaj
))
Alfa Romeo GTV 2.0
Alfa Romeo 164 Super 2.5 TD
taaaa, a mojej freccia d'argento nikt nie widziałbo się snułem na końcu wstrzymywany przez jakiegoś farfocla
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 147 na rej. DZL ..., który zatrzymał się dzisiaj w Legnicy koło C.H. Auchan i zaoferował pomoc, gdy stałem na światłach awaryjnych na środku drogi![]()
AR 166 FL 3.0 V6 220KM 2003r.
AR 147 QV Q2 Blu Montecarlo 1.9 jtd 150KM 2008r.
Pozdrowienia dla srebrnej 156 rejestracje DDZ, klubowe ramki były, ale reakcji na mknącą/trąbiącą i migającą czerwoną GTV nie było. Akcja działa się w Ząbkowicach.