Widziany, Widziana, Widziani :D

Dziś widziany w Ząbkowicach marcin_87 -> obmachany, a ja 'odmachany' i 'obdzwoniony' ;)

Około 21.20 na zwężeniu na Traugutta we Wro obmrugany kolega lucek_lukasz -> długie, awaryjne iiiiiiiiii ... nic... a mrugałem jak debil ;)

Pozdro ! :)

Pozdro dla kierownika srebrnej (bodajże ;)) 156tki mijanej w Ząbkowicach wczoraj po 18, było odmachane ;)

Póki w ADF ramki są za free...
a wiesz, że po Wrocławiu jeździ jeszcze jedna z baaardzo podobną rejestracją? Tez ma DW 156** (niestety nie pamiętam literek). Często jeżdzi po "mojej" części PP.
Na pierwszy rzut oka to różnica taka, że Twoja jest srebrna a ta druga złota :D

Pozdrowienia dla spacerowicza z czarnej 156 SW po lifcie zaparkowanej na parkingu przy parku wschodnim w sobotę :)

Pozdro dla wlasciciela srebrnej 156 tki na ramkach klubowych stojacej dzis pod leroy merlin w Opolu

Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk

Kogo mijalismy dzisiaj ok 15 na zjeździe z wiaduktu w Kiełczowską? ;) Oramkowana, ciemna 156 w sedanie.
Kierownik był w okularach :)

Pozdrowienia z czarnej 159 ;)

Pozdrowienia dla spacerowicza z czarnej 156 SW po lifcie zaparkowanej na parkingu przy parku wschodnim w sobotę :)
A dzięki, dzięki pozdrawiam również! :) Więc już wiem czyja 147 tam stała.

Dziwna sprawa w ogóle, jak wjeżdżałem powoli na parking szukając miejsca jakaś para stała koło swojego samochodu. Kobieta popatrzyła na moje autko, nagle podbiegła do Twojego i spojrzała na scudetto. Popatrzyła na swojego męża pokręciła głową i krzyknęła do niego 'ee, inne.'
:D

Wczoraj 159 SW rosso DWR ... zaparkowana pomiędzy Ruską a Mikołaja (pięknie się prezentowała), a dzisiaj ciemna 156 SW FL na Drobnera.

Około 10:20 Kolaś widziany na luboszyckiej w Opolu. Łapki były? Były!:D

Pozdrowienia również dla kierownika czarnej Giulietty OP*** widzianego jak ruszał spod sklepu mięsnego w Górkach w stronę Opola i jadącego za mną przez kilka km. Około 9:00

Pozdrowienia dla pięknej czerwonej Brery na wrocławskich numerach widzianej w Kłodzku przed gabinetem stomatologicznym.

Czyja JULKA zaszczyciła swą obecnością skromne, ząbkowickie progi ?

Czarna, z rameczkami, DL75197 - stała w Rynku ... starałem się, by było mnie słychać, ale chyba nie wyszło ;)

W ostatnim tygodniu widziana Alfa GT czerwona, OP 7**** w okolicach ul. Witosa w Opolu

Amortyzatory
Powrót