shemagonish
Nowy
Biała 159 SW parkowana na Skarbowców, na ramkach.
Blaszek nie pamiętam![]()
cos mi sie wydaje, ze na mnie trafilo
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Biała 159 SW parkowana na Skarbowców, na ramkach.
Blaszek nie pamiętam![]()
Coś się nie mijamy ostatnio w Z-cach ... Nawet koło domu 159 nie widuję^ ^ :Ocos mi sie wydaje, ze na mnie trafilopozdrowienia
Majkel™;851274 napisał:Dzisiaj w Świdnicy, na Westerplatte, około 18:30 widziana srebrna 147 (DSW...) na ramkach. Niestety nie zdążyłem machnąć, bo miałem zajęte ręce![]()
Coś się nie mijamy ostatnio w Z-cach ... Nawet koło domu 159 nie widuję^ ^ :O![]()
A może ktoś pożyczył auto i się nie pochwalił? Bo felgi miała identyczne jak Twoja... Tylko żebym nie dał przyczyny do rozwodu xD heheopis pasuje idealnie do mnie ale to nie ja![]()
Majkel™;851413 napisał:A może ktoś pożyczył auto i się nie pochwalił? Bo felgi miała identyczne jak Twoja... Tylko żebym nie dał przyczyny do rozwodu xD hehe
Uspokoiłeś mnie bo.. ja jeszcze na zimówkach
ale bardzo mnie zaintrygował ten fakt że widziałeś taką samą Alfę jak moją w Świdnicy na ramkach klubowych.
Nie widziałem, gdzie ją zostawić żeby się nie zgubiławczoraj dostałem karteczkę na lusterko z pozdrowieniami od Milano_155nawet moja dziewczyna się ucieszyła
odpozdrawiam
![]()
To nie jaDzisiaj pomachane i odmachane do czarnej 156 w Kłodzku, a prócz tego strzelam, że widziałem Barusia na "8" koło 15. Sam stałem na skrzyżowaniu obok centrum meblowego Stollido w BMW e46, a czarna po-liftowa 147 na ramkach śmignęła mi przed oczami.