Widziany, Widziana, Widziani :D

Dzisiaj w Świdnicy, na Westerplatte, około 18:30 widziana srebrna 147 (DSW...) na ramkach. Niestety nie zdążyłem machnąć, bo miałem zajęte ręce :P

Majkel™;851274 napisał:
Dzisiaj w Świdnicy, na Westerplatte, około 18:30 widziana srebrna 147 (DSW...) na ramkach. Niestety nie zdążyłem machnąć, bo miałem zajęte ręce :P

opis pasuje idealnie do mnie ale to nie ja :P czyżbyśmy mieli kogoś nowego w klubie o kim nie wiem ? :)

Majkel™;851413 napisał:
A może ktoś pożyczył auto i się nie pochwalił? Bo felgi miała identyczne jak Twoja... Tylko żebym nie dał przyczyny do rozwodu xD hehe

Uspokoiłeś mnie bo.. ja jeszcze na zimówkach :P ale bardzo mnie zaintrygował ten fakt że widziałeś taką samą Alfę jak moją w Świdnicy na ramkach klubowych. Ja w Świdnicy wiem tylko o srebrnej po lifcie, czerwonej przed liftowej, widziałem jeszcze jedną srebrną przedliftową ale bez ramek i na kołpakach, no nic trzeba się rozglądać za nowymi ramkami po mieście :)

Hej hooo!! :P Kogo dziś widziałem około 10:20 na królewieckiej na wysokości szkoły ??? - były lampki i rączka - srebrna 156 przed FL blachy 959 czy 559 czy 995 jakoś tak - aaa i jak się nie mylę miała spaloną prawą H1 :) pozdrowionka!!!

widziana dziś czerwona 147 na ramkach na facie. zapatrzyłem się w podłogę i dostrzegłem, że przejechała pasem obok.

pozdrawiam AR 159 na blachach DBL, którą mijałem na trasie Legnica - Złotoryja dnia dzisiejszego. Łapki i światełka były.:)
Pozdrowionka dla AR 147 czerwonej DL...(siostrzyczka) mijanej dzisiaj w Legnicy,:)
Pozdrowionka dla AR 156 srebrnej widzianej dzisiaj pod Heliosem w Legnicy.:)

a ja pozdrawiam widziane dziś w Świdnicy 2 nowe AR 147, jedna bordowa na parkingu za MG Jankiem, a druga na parkingu pod Leroy Merlin - czarna Włoszka z piękną bananową skórą w środku, w obu przypadkach zostawiłem klubowe wizytówki więc może będzie jakiś tego efekt :)

Pozdrowienia dla pięknej 147ki DWR...115 widzianej dziś około 20 w okolicy Kauflandu przy legnickiej we Wrocławiu - w sumie na wysokości Shella. Przywitaliśmy się i razem pojechaliśmy w stronę Astry ;)

pozdrawiam właściciela czerwonej 147 z chromowana listwa na klapie na klubowych ramkach która widziałem w warsztacie Duziak na trawowej
ale spieszyłem się wiec nie miałem czasu zagadać

oraz kierowców wszystkich alf które spotkałem we Wrocławiu (od czwartku do wczoraj śmigałem po wrocku białym masterem na luxemburskich tablicach)
i powiem Wam tylko tyle ze drogi macie tragiczne i współczuję Waszym alfa

wczoraj dostałem karteczkę na lusterko z pozdrowieniami od Milano_155 :) nawet moja dziewczyna się ucieszyła :) odpozdrawiam :)

Pozdrowienia dla srebrnej 156 na ramkach widziana dziś ok 9:00 / 10:00 w wałbrzychu na AL. Generała Charlesa na światłach przy skodzie.

Dzisiaj pomachane i odmachane do czarnej 156 w Kłodzku, a prócz tego strzelam, że widziałem Barusia na "8" koło 15. Sam stałem na skrzyżowaniu obok centrum meblowego Stollido w BMW e46, a czarna po-liftowa 147 na ramkach śmignęła mi przed oczami.

Dzisiaj pomachane i odmachane do czarnej 156 w Kłodzku, a prócz tego strzelam, że widziałem Barusia na "8" koło 15. Sam stałem na skrzyżowaniu obok centrum meblowego Stollido w BMW e46, a czarna po-liftowa 147 na ramkach śmignęła mi przed oczami.
To nie ja :)

Wczoraj byłem (i jestem nadal) we Wrocławiu, a po 15.00 kończyłem zajęcia dopiero :)

Amortyzatory
Powrót