Widziany, Widziana, Widziani :D

Dziś na 99% mijany Kolega velandil - okolice 8:30 na Opolskiej - mrugałem, machałem, ale chyba bez odzewu (?) :)

Pozdrawiam : )

Cholera musiałem być jakiś nieprzytomny, bo nic nie zauważyłem:( Człowiek czasem jedzie do tej pracy jak zombie... zero kontaktu tylko brnie przed siebie:P W każdym razie pozdrawiam! :)

A ja widziałem dzisiaj piękna bialutką AR 159 Sportwagon, stała sobie w Ząbkowicach koło 8 jechała sobie w stronie Ziębic na ramkach i fajnej feldze :-) Nie wiedziałem że biała Bellaaa tak świetnie wygląda, cudo! Pozdrawiam właściciela i Alfę oczywiściee :)

aaa jak kolo 8 to istnieje ryzyko ze to ja :) serdeczne pozdrowienia,
i pozdrawiam jeszcze kierownika 156 crosswagon - wymienilismy pozdrowienia pomiedzy Prudnikiem i Nysa oraz kierownika 166 ktory dostojnie jechal z głogówka do prudnika.
Do zobaczenia jutro na trasie :)

eMka prawie przejechała mi po stopach na Rybackiej dziś rano :) Obłęd w oczach więc nawet nie widziała mojego "salutu rzymskiego" :)

Dzisiaj kolejna AR tym razem Gvk'a na rejestracjach OK......., też bardzo ładna z czerwonym środkiem <3, z zewnątrz srebrna śmigała sobie dzisiaj po 19 w Ząbkowicach :-) Ale ostatnio mam szczęście do takich widoków, nono ;)

Czy ładnie tak się ścigać po ulicach legnickiego os. Piekary ? Milano i Ty dobrze wiesz o kogo chodzi :) Żonka pozdrawia i jest pod wrażeniem buczenia 166 !

eMka prawie przejechała mi po stopach na Rybackiej dziś rano :) Obłęd w oczach więc nawet nie widziała mojego "salutu rzymskiego" :)
o Matko! Taka ignorancja z mojej strony.

Po obłędzie w oczach wnioskuję, że było to chwilę po tym, jak wbiłam się przed maskę terenówki, więc rozumiesz - musiałam zwiewać :D

Dzisiaj na skrzyżowaniu obok leclerca zauważył mnie bodajże peenbe. Pozdrowienia.

A no...macham wszystkim i wszedzie...ale nalezysz do rzadkosci jesli chodzi o zrozumienie i odzew :) malo kto odwzajemnia pozdrowienia.

A no...macham wszystkim i wszedzie...ale nalezysz do rzadkosci jesli chodzi o zrozumienie i odzew :) malo kto odwzajemnia pozdrowienia.

Niestety też tego doświadczyłem. Jak przymierzałem się do kupna Alfy to właśnie jedna ze spraw, która zawsze mi się podobała w marce to społeczność alfistów. Teraz już wiem, że choć samochodów jest dosyć sporo, to już "oświeconych" kierowców mniej. Trzeba się skupić na ramkach, chyba, że ktoś pierwszy pomacha, heh.

Czarna 147 na ONY pod Heliosem :) oraz 147 OB pod Turawa Park

Niestety też tego doświadczyłem. Jak przymierzałem się do kupna Alfy to właśnie jedna ze spraw, która zawsze mi się podobała w marce to społeczność alfistów. Teraz już wiem, że choć samochodów jest dosyć sporo, to już "oświeconych" kierowców mniej. Trzeba się skupić na ramkach, chyba, że ktoś pierwszy pomacha, heh.

zgadza się! kierowcy nie są zbytnio zorientowani. Ja wypatruję tabliczek;)

piątek ok. 18.00 skrzyżowanie ozimskiej i plebiscytowej w Opolu czarna 159 SW OP..... pozdro

wczoraj po 18 na parkingu kolo Factory: naprzeciwko Empiku czarna GTV, naprzeciwko Carrefoura czerwona 147 - obie na klubowych ramkach, pozdrowienia :)

czwartek koło 18.30 na Kiełczowskiej - Emka pędząca w stronę PP ;)
znaczy się "do miasta" pędziłam? ;)

Kurcze, musiałam chwilę pomyśleć co ja miałam wtedy zaplanowane, bo przeważnie to wtedy jestem w domu, a tutaj taki news, że mnie na mieście widziano :lol:

Amortyzatory
Powrót