Dziś na 99% mijany Kolega velandil - okolice 8:30 na Opolskiej - mrugałem, machałem, ale chyba bez odzewu (?)![]()
Pozdrawiam : )
Cholera musiałem być jakiś nieprzytomny, bo nic nie zauważyłem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dziś na 99% mijany Kolega velandil - okolice 8:30 na Opolskiej - mrugałem, machałem, ale chyba bez odzewu (?)![]()
Pozdrawiam : )
Jak się popatrzyłem, to lekko 'kimałeś'Cholera musiałem być jakiś nieprzytomny, bo nic nie zauważyłemCzłowiek czasem jedzie do tej pracy jak zombie... zero kontaktu tylko brnie przed siebie
W każdym razie pozdrawiam!
![]()
Kolega shemagonishA ja widziałem dzisiaj piękna bialutką AR 159 Sportwagon, stała sobie w Ząbkowicach koło 8 jechała sobie w stronie Ziębic na ramkach i fajnej feldzeNie wiedziałem że biała Bellaaa tak świetnie wygląda, cudo! Pozdrawiam właściciela i Alfę oczywiściee
![]()
moja !dzisiaj kolejna ar tym razem gvk'a na rejestracjach ok......., też bardzo ładna z czerwonym środkiem <3, z zewnątrz srebrna śmigała sobie dzisiaj po 19 w ząbkowicachale ostatnio mam szczęście do takich widoków, nono
![]()
o Matko! Taka ignorancja z mojej strony.eMka prawie przejechała mi po stopach na Rybackiej dziś ranoObłęd w oczach więc nawet nie widziała mojego "salutu rzymskiego"
![]()
Dzisiaj na skrzyżowaniu obok leclerca zauważył mnie bodajże peenbe. Pozdrowienia.
A no...macham wszystkim i wszedzie...ale nalezysz do rzadkosci jesli chodzi o zrozumienie i odzewmalo kto odwzajemnia pozdrowienia.
Niestety też tego doświadczyłem. Jak przymierzałem się do kupna Alfy to właśnie jedna ze spraw, która zawsze mi się podobała w marce to społeczność alfistów. Teraz już wiem, że choć samochodów jest dosyć sporo, to już "oświeconych" kierowców mniej. Trzeba się skupić na ramkach, chyba, że ktoś pierwszy pomacha, heh.
jak kazdy bedzie czekal az ktos pomacha to zwyczaj pozdrawiania zaniknie, ale mysle ze jeszcze nie czas... macham i mrugam do kazdej AR ktora spotkam na drodze, z wyjatkiem pollicyjnejTrzeba się skupić na ramkach, chyba, że ktoś pierwszy pomacha, heh.
znaczy się "do miasta" pędziłam?czwartek koło 18.30 na Kiełczowskiej - Emka pędząca w stronę PP![]()