Widziany, Widziana, Widziani :D

dziś w Gryfowie na wysokości Lidla mijana szara,grafitowa badź srebrna 147 na DLW*** pozdrowienia były z obu stron. tak się zagapiłem że najechałem na wysepkę i skrzywiłem felgę.dobrze,ze miałem założone stalowki i młotek w bagażniku. później w J-G widziany Kasza.pzdr. :)

Pozdrowienia dla czarnej 147 na ramkach, z napisem na tylnej szybie rozpropagowanym przez Barusia. Widziana pod kerfem - DZA.
Że gdzieeeeeeee ? :D

Jak DZA i napis, to moja :)

DZA63UU dokładnie ^ ^ :)

---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:14 ----------

EJ EJ ! To ja byłeeeeeem ! Dziewczyna na pokazie w GALERII TWIERDZA była i błąkałem się tam od 11.00 do ok. 20.30 :)

---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:20 ----------

Jeszcze jeden szczegół, tamta była przedliftowa.
Nie była przedliftowa ! :D

U mnie w DZA nie ma Alf z ramkami poza moimi dwiema (chyba, że o czymś nie wiem :))

Dzisiaj ok. 6.10 na ul.Borowskiej pomachał do mnie ktoś ze srebrnej 156 FL, również pozdrawiam i jeżeli to ktoś z forum to polecam rameczki ;)

Że gdzieeeeeeee ? :D

Jak DZA i napis, to moja :)

DZA63UU dokładnie ^ ^ :)

---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:14 ----------

EJ EJ ! To ja byłeeeeeem ! Dziewczyna na pokazie w GALERII TWIERDZA była i błąkałem się tam od 11.00 do ok. 20.30 :)

---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:20 ----------

Nie była przedliftowa ! :D

U mnie w DZA nie ma Alf z ramkami poza moimi dwiema (chyba, że o czymś nie wiem :))

Shit, to rzeczywiście byłeś ty. Zrobiłem zdjęcie Alfy i faktycznie numery się zgadzają. Coś mi się pochrzaniło z tym przedliftem.

PS. Kerf = Carrefour.

Shit, to rzeczywiście byłeś ty. Zrobiłem zdjęcie Alfy i faktycznie numery się zgadzają. Coś mi się pochrzaniło z tym przedliftem.

PS. Kerf = Carrefour.
Wiem, wiem - domyśliłem się. Tylko wszedłem po północy, więc wyświetliło się "wczoraj 13:09" i skojarzyłem od razu sobotę zamiast niedzielę i zacząłem się zastanawiać, gdzie ja mogłem w sobotę być, że mnie widziałeś :D

Pozdrowionka :)

PS1. pokA fotkę :D Peugeota 206 koleżanki (przede mną) też uchwyciłeś ? :D
PS2. A miałem w lokalnym napisać, że jeśli ktoś będzie, żeby dał znać, bo będę się tam z 7h błąkał :D

PS1. pokA fotkę :D Peugeota 206 koleżanki (przede mną) też uchwyciłeś ? :D
PS2. A miałem w lokalnym napisać, że jeśli ktoś będzie, żeby dał znać, bo będę się tam z 7h błąkał :D

Na zdjęciu uchwyciłem tylko tyłeczek Alfy, ale kawałek 206 też się znalazł. W sumie nie chce mi się zamieszczać zdjęcia robionego w biegu, heh.

Faktycznie mogłeś dać znać. Żadnych spotów w Kłodzku nie ma to chociaż tak możnaby się poznać.

A do mnie Baruś oczywiście nie zadzwonił...ech Wojtek, Wojtek...
A skąd mogłem wiedzieć, że swoim GERMAN'em W DIESLU będziesz w Kłodzku :( ?

PS. Kolega był kozacką 'dwójką' też :) I jak Golfów nie trafię, to jego podziwiam za zacięcie i smykałkę:

---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:50 ----------

Na zdjęciu uchwyciłem tylko tyłeczek Alfy, ale kawałek 206 też się znalazł. W sumie nie chce mi się zamieszczać zdjęcia robionego w biegu, heh.

Faktycznie mogłeś dać znać. Żadnych spotów w Kłodzku nie ma to chociaż tak możnaby się poznać.
A powiem Ci szczerze, że kilka razy wychodziłem i patrzyłem właśnie za Twoją Alfą, czy przypadkiem nie będzie (ten kolor rzuca się w oczy - możesz nawet nie mieć ramek :)).

Zamiast przyjechać na ŁZY chłopaku, to nie wiem, co Ty robiłeś... ech ;/

;)

Baruś, od żony mi się dostało, że mordę drę na osiedlu :)
Właśnie wszedłem, żeby napisać, że Ciebie widziałem, ale mnie uprzedziłeś :D

I dobrze ! Niech Cię ćwiczy ! ;) ;) ;)

PS. Jak za jakieś czas wpadnę tu GTV'ką, to dam Ci znać :P

---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:33 ----------

Ziemniaki w sklepie ważyłem...
Ja po pokazie się zebrałem, bo musiałem do Z-c migiem, a później do Wro jeszcze :(

i kolejne pozdrowienia, dla Pań z czarnej 147 DZA widzianych dziś przed 10 na Mickiewicza w Nysie :)

Jechały za mna, wiec z machaniem ciezko :) poliftowa, szczegolow tablic nie pamietam, ale bez ramek :)

AR z tablicami DZA i ramkami klubowymi niewiele :)

Moja 147FL (i wkrótce GTV, bo teraz OK...)

Jest 156 Łysego0800 (jeździ po Wrocławiu, bo tu mieszka); 166 kogoś, kto jest co prawda na AC zapisany, ale się nie odzywa i biała 75 2.0

Chyba widzialem Carlosa w niedziele ok 11, okolice wiezy cisnien. Byc moze to tez on stal dzis w Dobrzykowicach :) rejestracji nie zapamietalem ale wyglada na ta sama. Pozdrawiam :)

Czyja to 156SW w Lubinie na Sikorskiego DLU 13246 Chyba i na naszych ramkach :) Pozdrawiam. Przechodziłem obok niej idąc do i z sądu :):)

Amortyzatory
Powrót