gcredhot18
Nowy
- Auto
- Była 159 SW 1.9 JTDm 2006r. Jest XF 2017. 241KM
tak też myslałemto byłem ja
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tak też myslałemto byłem ja
hehe Ja go mijałem w jordanowie na prostejDzisiaj między 18.30 a 19.30 mrugał mi w Radzikowie kolega jadący w stronę Wrocławia czarną 147 przed FL (bez ramek). Odmrugałem. Jak się okazało, ostrzegał mnie przed policją
Dzięki![]()
![]()
![]()
DW... ale nie wiem, czy mrugał tylko ze względu na 'niebieskich', czy w temacie gośćhehe Ja go mijałem w jordanowie na prostej![]()
...pozdrowienia również dla kolegi z pod KauflanduWidzę że jest nas trochę w tej jeleniej
![]()
Majkel™;867792 napisał:No więc tak. Około 11:00 w Mirosławicach mijana czarna 147 KLU ..... Zanim się ogarnąłem, że to klubowe ramki, to już było za późno. Mimo wszystko pozdrawiam. Później, na powrocie, około 17:30 widziany najprawdopodobniej kolega buksal (ciemna 156 DSW 22...) w Wojnarowicach. Machnąłem, ale chyba mnie nie zauważyłeśNo i wreszcie około 19:30, w Ś-cy, na Łukasinie, mijana czarna 156 2.4jtd DSW 074.. Tu kolega również mnie nie dojrzał
ale na pocieszenie zostaje mi koleżanka w srebrnej 156 we Wrocku na Grabiszyńskiej, mimo że nie na klubowych ramkach, to odmachała szczęśliwa jak dziecko na gwiazdkę
![]()
Tia, ale kumpel stwierdził że jestem nienormalny, że macham do każdej alfy, więc tym razem sobie odpuściłem xDNa pewno też ją zaraz za mną widziałeś.
Bardziej z jagiellońskiej, raczejWidziałem Cię dzisiaj przy placu Św.Małgorzatyzjeżdżałeś z kanonierskiej, jechałem dostawczakiem, mrugałem ale byłeś zbyt zajęty
![]()
Nie zastanawiaj się chłopaku, tylko wstawiaj drewno! Nie dość, że ładnie wygląda, to jeździ się z tym, naprawdę, bardzo przyjemnie. Zresztą zobaczysz sam jutro.chciałbym zobaczyć jak się jeździ z drewnem na sterze, bo zastanawiam się czy dawać moją kierownicę do obszycia czy drewno wstawić.
Majkel™;867792 napisał:ale na pocieszenie zostaje mi koleżanka w srebrnej 156 we Wrocku na Grabiszyńskiej, mimo że nie na klubowych ramkach, to odmachała szczęśliwa jak dziecko na gwiazdkę
![]()
To się bierze gwoździa i zostawia list na masceCzerwona 147 z anteną CB na dachu około 11 na Konopnickiej w Złotoryi. Ja starałem się wyjechać z parkingu bo mnie jakiś d....k przyjeżdzający na rynek zastawił