Widziany, Widziana, Widziani :D

Czyja 147 w Złotoryi ma na boku napis Alfa Romeo. Widziana dziś przejeżdżająca w okolicach Rynku opodal delikatesów :):) Pozdrawiam

Hej Olaf... to właśnie JA :) Pozdrowionka ! Gdzie stałeś? Jakbym wiedział zatrzymałbym się i pogadulcowalibyśmy :)

---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:41 ----------

Czyja 147 w Złotoryi ma na boku napis Alfa Romeo. Widziana dziś przejeżdżająca w okolicach Rynku opodal delikatesów :):) Pozdrawiam
Hej Olaf... to właśnie JA
:)
Pozdrowionka ! Gdzie stałeś? Jakbym wiedział zatrzymałbym się i pogadulcowalibyśmy
:)

jutro bede przejezdzał przez Złotoryję około 16.30... koło ZOKU... więc jak masz chwilkę to zajedź to pogadamy :)

A stałem z dziewczyną i rozmawialiśmy z jej szwagrem na rogu obok delikatesów parę metrów przed uliczką w którą skręcałeś ale odwróciłem się wtedy gdy widziałem tylko bok 147 :) Jeśli będę w Złotoryi a tego nie wiem :)

wczoraj w Jeleniej Górze (Sudecka)przy wyjeżdzie na Karpacz z bocznej drogi wyjeżdzała srebrna 156 na czarnych kółkach-kolega pomachał.pozdr. :)

A stałem z dziewczyną i rozmawialiśmy z jej szwagrem na rogu obok delikatesów parę metrów przed uliczką w którą skręcałeś ale odwróciłem się wtedy gdy widziałem tylko bok 147 :) Jeśli będę w Złotoryi a tego nie wiem :)
...a widzisz... a miałem rundkę koło złotoryjskiego Neonetu zrobić... ot dla zasady :) ... Jutro mogę być koło ZOKU, lecz może się zdarzyć że będę musiałpruć do Bolkowa - też spotkanie w niemniej ważnej sprawie... będę jutro w pracy na necie, to się logne na forum to się jakoś zgadamy :D
Pozdr

Wizytówke wkładałem ,ale nie pojawił sie chyba na forum,przynajmniej tak mi się wydaje.

A widzisz, to nie ja się walnąłem, tylko to głupie forum. Nie wiem, dlaczego Tobie przypisało cytat tego seksisty :)
Ktoś nad tym czuwał i przypisał cechy SEKSISTY właściwej osobie :D

PS. Żeby nie było OT... W czwartek w okolicach Renomy widziałem z autobusu (godzina 13:10) błękitną 147 1.6TS DW403MH z ramkami klubowymi. Czyja to :) ?

pozdrawiam biała AR GT na klubowych ramkach która wyszła z ronda przy Auchan Wrocław niczym Kubica :) mijałem ją grafitową AR147 rej. FZG, ale jeszcze bez ramek (czekam)

jeśli maykee to co najwyżej jedna ramka z tyłu :))

PS. to nie ja ;)

Ho ho.
Pozdrawiam kolegę widzianego dziś na ul.Tęczowej!
156 z bodykitem oklejona na czarny mat, blachy ze śląska (?).
Było nieśmiałe cześć :)
Jeśli kolega na stałe urzęduje we Wrocławiu, to zapraszam w środy pod MM! :)

O ile się nie mylę to widziana biała Giulietta na parkingu Kompleksu w Lubaniu.. Bez ramek.. Ktoś mature zdaje? ;>

Pozdrowienia dla alfisti, który mnie przydybał w sobotę koło 21 jak parkowałem pod Magnolią i podszedł się przywitać, bo zobaczył ramki :) Miło jest spotykać "swoich", pozdrawiam!

Amortyzatory
Powrót