Widziany, Widziana, Widziani :D

Ta czarna stała na samym początku świateł, ja stałem 1 czy 2 samochody za nią , także też bardzo blisko swiateł, jechałem prosto jak na Wroclaw
W sumie to mogłem być ja, bo mniej więcej o tej porze stałem na światłach jako pierwszy. Tyle że nie czarna, a blue cosmo. Swoją drogą trzeba będzie chyba przemalować, bo się nazbierało tego koloru w Świdnicy :P

EDIT: Ok, doczytałem, że blachy DDZ, więc to nie mogłem być ja.

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam wszystkich spotkanych na trasie Legnica _ Wałbrzych 10 do 11 oraz w drodze powrotnej ;-) 11 _ 12 jedna Alfa na ramkach w Koiszkowie tuż przed eLca. Niestety wszyscy zacmieni na moje błyski :-(

@Majkel, ja sam chciałbym przemalować kompletnie, ale to się wiąże z kosztami żeby to zrobić porządnie, czyli komora silnika itd.

Także moja czeka na odmalowanie, ale właśnie na blue cosmo, bez przemalowań ;)
Zastanawiam się tylko jakie dodatki mają być, kusi mnie ciemne czerwień, taki bordowy...ale nie jestem do konca przekonany że to sie nie pogryzie.

Żeby nie było offtopu, dodam, że mijałem dzisiaj w ząbkowicach 147 na klubowych i DKLkach.

pozdrowionka dla 156 DSW spotkanej dziś po 16 na rondzie Magnolia/Castorama - były rączki :)

dziś machałem dla kierownika poliftowej 156 widzianej przy Bravoserwis- zrobił oczy jak srający mops, schował się w fotel i dodał gazu :D nie będę już machał :P no chyba, że zobaczę ramki* ;)

*nie dotyczy Mumina i Lucka ;)

pozdrowienia dla srebrnej AR 147 DSW na ul. leśnej (przylesie), odmachane.

Dzisiaj był miły wysyp na 8mce w stronę Warszawy i jednoczesnie premiera klubowych ramek na dluzszej trasie. Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 156 na klecińskiej - fajnie się jechało kawałek za siostrą bliźniaczką :) Dalej już trafiły się 147 i 156 za Oleśnicą, kolejna 156 i 159 w okolicach Wielunia, ale wszystko bez reakcji. Na koniec za Piotrkowem pojawil sie kolega z ciemnej 156, z którym wymienilam kilka zdań na cb. Pozdrawiam

Chłopaki, a wiadomo czyja jest ospojlerowana, przedliftowa 156 oklejona na czarny mat?
Rejestracje chyba ze śląska, ostatnio widziałem ją znów, tym razem przy nowych blokach nieopodal ul.Pochyłej :)

pozdrowienia dla wszystkich Alfek na Piastonaliach w Opolu przed koncertem DubFX :) zapamietalem czarna brere, srebrna 147 poliftowa, czarna 156 SW i czerwona 146 :)

Wreszcie odmachują (niektórzy :P)!

Granatowa Brera na przejeździe kolejowym w Nielubii za Głogowem.

Nie pamiętam w jakiej Alfie jechała Pani z włosami koloru blond, ale odmachała ;) To chyba była 156 lub 159, nie pamiętam... Ale miejsce to było chyba przy wjeździe do Głogowa od strony Polkowic.

Pozdrowiony Atl^ntis i jego 156 zaparkowana obok mojej na Jedności

dziś machałem dla kierownika poliftowej 156 widzianej przy Bravoserwis- zrobił oczy jak srający mops, schował się w fotel i dodał gazu nie będę już machał no chyba, że zobaczę ramki*

Mały OT: dlatego ja macham tylko oramkowanym Alfom i Muminowi bo ma prostą rejestracje do zapamiętania :P

Ostatnia edycja:
pozdrowienia dla kolegi ze 156, który to przejeżdżał dziś przez Leszno (Wlkp.) na blachach OPO.
P.S. chyba gadałeś przez telefon...

Dzisiaj na trasie Jelenia Góra - Złotoryja - Legnica, wracając ze spotu.
Na odcinku Złotoryja-Świerzawa (miejscowość Nowy Kościół) - szara/srebrna 166 przed liftingowa, trochę za późno "odmrugnąłem" światłami, ale myślę że było widać jeszcze
Złotoryja - czarna 159 Sportwagon na tablicach DW

Pozdrawiamy Kierownika (Kierownicę ?) Czerwonej 156 jadącej ul. Senatorską (przez skrzyżowanie z Piastowską) w Legnicy około 9tej ! :D

Napisał szefuni0
pozdrowienia dla kolegi ze 156, który to przejeżdżał dziś przez Leszno (Wlkp.) na blachach OPO.
P.S. chyba gadałeś przez telefon...
Sorry za OT.

szefuni0 - Ty sprzedajesz swoją 156 ? Bo widziałem ostatnio oramkowaną i chyba zdjęcie takie jak w miniaturce ...

tak kolego sprzedaje sprzedaje i cholernie cięzko jest sprzedać... a dlaczego pytasz...?

Sorry za OT ale kolega Barus91 ma nieogarniętą skrzynke i wiadomości nie może dostawać :D
Kolego usuń wiadomości ;)

Pozdrowienia dla kolegi w złotej 147-mce , którego dzisiaj rano mijałem na ulicy Opolskiej (po 8-mej);)

Amortyzatory
Powrót