Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdrowienia dla właściciela oramkowanej niebieskiej 156 zaparkowanej koło uniwerku przyrodniczego, widziana przed 18 dzisiaj. lucek_lukasz, to nie Twoja przypadkiem? :)

Pozdrawiam ciemnozieloną(?) 156 na klubowych ramkach z rejestracją DZA43VS,którą chwilę temu minęłam na ulicy Kłodzkiej (górna część) w Ząbkowicach Śl.

Jakiś nowy klubowicz - Ząbkowiczanin nam doszedł :)

Pozdrawiam ciemnozieloną(?) 156 na klubowych ramkach z rejestracją DZA43VS,którą chwilę temu minęłam na ulicy Kłodzkiej (górna część) w Ząbkowicach Śl.

Jakiś nowy klubowicz - Ząbkowiczanin nam doszedł :)
Klubowiczka od dawna :)

Magda z Kamieńca -> madtoc (przedwczoraj wzięła ode mnie ramki :P)

- - - Updated - - -

PS. Też dzisiaj autko mijałem :) Koło 8:00 :)

Koleżanka pracuje obok :)

pozdrowienia dla kolegi mattom który czujnie,nieważe czy omrugany z przodu czy z tyłu ,zawsze odpowiada:)

Pozdrawiam pozdrawiam ;) Kurde jak mi corsa wyleciała to już myślałem że nie mrygne ;) ale na szczęście odskoczyła w bok ;) i pozdrowienia poszły ;)
Teraz wypatrywać zielonej 145 - która wraca do życia ;)

Widziana dzis kolo godziny 16:30 AR 147 czerwona na ramkach. Stala na swiatlach przed wjazdem na AOW od strony Długołęki, i widziana druga na ramkach ale AR 156 po lifcie sportwagon rej. DSR... POZDRAWIAM:)

Majkel™;925934 napisał:
Widziałem Cię, chyba, z Karolem dzisiaj o 11, koło Hemy, w rynku. Podszedłbym pogadać, ale miałem trochę mało czasu. To tak gwoli wyjaśnień, żeby nie było, że uciekłem przed Wami ;p

A to szkoda kolego Majkel,może następnym razem... :) Tylko nie uciekaj! :D Świdniczanin w Ząbkowicach...coś takiego. Pozdrawiamy!

Widziana dzis kolo godziny 16:30 AR 147 czerwona na ramkach. Stala na swiatlach przed wjazdem na AOW od strony Długołęki, i widziana druga na ramkach ale AR 156 po lifcie sportwagon rej. DSR... POZDRAWIAM:)

Piszesz, że o 16:30 widziałeś, a wiadomość o tym wklepałeś o 15:48. Zaginasz czasoprzestrzeń? :) Ps. Widziałem ja w lusterku wstecznym, jak z AOW zjeżdżała na A4.

Pozdrawiam piękną brunetkę w białym Spider Nuova na francuskich tablicach, którą widziałem wczoraj na trasie Zgorzelec-Goerlitz ;)
Aż żal, że nie zdążyłem zrobić zdjęcia.

Edit: Ups, nie ten dział - z przyzwyczajenia w dolnośląskim napisałem, ale co tam ;)

Ostatnia edycja:
Majkel™;925934 napisał:
Widziałem Cię, chyba, z Karolem dzisiaj o 11, koło Hemy, w rynku. Podszedłbym pogadać, ale miałem trochę mało czasu. To tak gwoli wyjaśnień, żeby nie było, że uciekłem przed Wami ;p
I nawet nie dał znać... ;/

PS. Dziś stałem się Alfistą bez Alfy (choć pewnie nie na długo :D)

Pozdrawiam Dawida ze srebrnej alfy 166 skrecajacej do Galerii :)

wzajemnie :) niezauważyłem Cię. Wczoraj widziałem się na Shellu z Shavo potem widziany Kenobi na drodze pomiędzy Tesco a parkiem Wrocławskim około 15:00, mrugałem ale chyba zamyślony był.

pozdrawiam kierownika alfy spider dw 747kc ktora stala kolo mnie na parkingu kolo iglicy oraz 159 dzl na tym samym parkingu

Pozdrowienia dla Marcina z czerwonej 145 stojącej dzisiaj pod Plazą w Zgorzelcu. Stałem niedaleko Ciebie.

Witam....
pozdrawiam kierownika białej AR Brera na blachach DL.... widzianego parę dni temu na trasie Nowy Kościół - Złotoryja... i często zauważanego w Złotoryi, światełka były, pozdrowionka odwzajemnione ... niestety brak ramek. Kojarzy ktoś kto to taki ?

Amortyzatory
Powrót