Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 FZ(A)(G) ??? z ramkami, mijanego wczoraj 15.07 na DK 8 w Kudowie Zdrój. Łapki były
Klubowiczka od dawnaPozdrawiam ciemnozieloną(?) 156 na klubowych ramkach z rejestracją DZA43VS,którą chwilę temu minęłam na ulicy Kłodzkiej (górna część) w Ząbkowicach Śl.
Jakiś nowy klubowicz - Ząbkowiczanin nam doszedł![]()
Widziałem Cię, chyba, z Karolem dzisiaj o 11, koło Hemy, w rynku. Podszedłbym pogadać, ale miałem trochę mało czasu. To tak gwoli wyjaśnień, żeby nie było, że uciekłem przed Wami ;pPozdrawiam
Majkel™;925934 napisał:Widziałem Cię, chyba, z Karolem dzisiaj o 11, koło Hemy, w rynku. Podszedłbym pogadać, ale miałem trochę mało czasu. To tak gwoli wyjaśnień, żeby nie było, że uciekłem przed Wami ;p
Widziana dzis kolo godziny 16:30 AR 147 czerwona na ramkach. Stala na swiatlach przed wjazdem na AOW od strony Długołęki, i widziana druga na ramkach ale AR 156 po lifcie sportwagon rej. DSR... POZDRAWIAM![]()
wklepał o 17:48Piszesz, że o 16:30 widziałeś, a wiadomość o tym wklepałeś o 15:48
I nawet nie dał znać... ;/Majkel™;925934 napisał:Widziałem Cię, chyba, z Karolem dzisiaj o 11, koło Hemy, w rynku. Podszedłbym pogadać, ale miałem trochę mało czasu. To tak gwoli wyjaśnień, żeby nie było, że uciekłem przed Wami ;p
Pozdrawiam Dawida ze srebrnej alfy 166 skrecajacej do Galerii![]()
obie opchnąłeś?. Dziś stałem się Alfistą bez Alfy (choć pewnie nie na długo )