Widziany, Widziana, Widziani :D

Widziany Animek, a przynajmniej dwóch gości wpychających Alfę w podwórko :P w Legnicy na ul. Powstańców Śląskich :)

Animek i Teddy obtrąbieni przeze mnie w legnicy
Si potwierdzam zobaczyłem zadnią cześć julki i śmigłeś dalej :)
Widziany Animek, a przynajmniej dwóch gości wpychających Alfę w podwórko w Legnicy na ul. Powstańców Śląskich
Jeśli czerwona to z dużym prawdopodobieństwem to on , silnik Animka składa się właśnie wiec aktualny napęd ma moc 2 chłopa.

Przyznać się kto jechał w poniedziałek czarną Gtv na trasie Jelenia/Lubań? Siedziałem z tyły w Hondzie aaaale samochód rzucił mi się w oczy

Widziany dziś Michał M. ( michal2418 ) z rodzinką :D Srebrna Góra -> Niestety auta byłem pewien na 95%... ale jak Was widziałem, nie byłem pewien, czy Wy, to Wy i nie chciałem się wygłupić :D :D :D

Pozdrowionka :D

Dziś widziana, obustronnie pozdrowiona srebrna AR 166 tablicach DLW (chyba, raczej), na trasie Legnica-Lubin.

Kto postawił dziś koło mojej pod auchan piekną czarną 147 TI ... miodzio autko !
A pozdrawiam również kolege ze 156 DBL przed chwila pod hutą w legnicy

Ktory z kolegow mieszka na ul.Potockiego ?!
Przed domem stoi Gt i chyba 147.
Pozdrawiam (sasiadow)

Pozdrowienia dla kierowcy ciemnozielonej /chyba/ 156 widzianej w sobotę koło godziny 11.30 w Mirkowie koło Wrocławia. Byłem tam na weselu i akurat przechodziłem przez przejście dla pieszych to podjeżdżała ta Alfa na klubowych ramkach :)

Pozdrawiam Kierownika czerwonej Alfy SW na blachach DW.. Jechałeś wczoraj ( niedziela 19-08 ) w Pruszkowie, skręciłeś na Żyrardów. Jechałem na samochodem za Tobą i nie miałem jak Ci dać znać. Liczyłem, że skręcisz w Jerozolimskie, tam bym Ciebie dopadł i pomachał.

Pozdrawiam uśmiechniętego kierownika czarnej GT na DWR bez ramek mijanego w Świebodzicach ok 17. Łapki były

Gdzie jak kiedy !?! i ja przegapiłem :D jakie blachy ":D ??
Taka sama ciemnozielona 156 na ramkach dziś widziana w Zlotoryi
Mati... z wrażenia nie zwróciłem uwagi na blachy.... ale widok niskiego spidera bez dachu, dwoje uśmiechniętych ludzi , defiladowa prędkość... to jest to. Nie miałem jak zawrócić; pewnie porobiłbym fotki temu cudeńku...

dziś we wrocławiu w okolicach dworca świebodzkiego widziana srebrna 156 ze spojlerem na tyle i napisem"EXOTIC" jechałem szarą 156 na niemieckich tablicach.pozdr.

Serdeczne pozdrowienia dla Majkela™ dzięki za miłą karteczke za szybą :)
Tyle, że reszta małej stajni się pogniewała bo wyżej 145 stała a niżej 166 :D
Barchetta w stanie nie reprezentatywnym więc ją przemilcze ;)

Widziana oramkowana srebrna AR 156 SW z brunetką za kierownicą pod Medicusem przy ul. Leśnej w Lubinie, jeśli mnie pamięć nie myli to Alfa Dawidku11.

Majkel™;949334 napisał:
Panie, to byś je Pan oramkował, co? Wydało mi się właśnie dziwne, że tyle alf obok siebie stoi. Nie wiedziałem, że jesteś szejkiem naftowym czy cuś...
166 ma z przodu ramke, bo z tyłu nie chciało mi sie wiercić otworów, a 145 ma naklejki forumowe ;)

Barchetta ma taki potencjał, że niestety przez brak środków jest do zabrania za nie duże pieniądze ;) Ale jakoś chętnego brak. Jednak cabrio na zime bez garażu to zły pomysł.

Amortyzatory
Powrót