Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Si potwierdzam zobaczyłem zadnią cześć julki i śmigłeś dalejAnimek i Teddy obtrąbieni przeze mnie w legnicy
Jeśli czerwona to z dużym prawdopodobieństwem to on , silnik Animka składa się właśnie wiec aktualny napęd ma moc 2 chłopa.Widziany Animek, a przynajmniej dwóch gości wpychających Alfę w podwórko w Legnicy na ul. Powstańców Śląskich
Gdzie jak kiedy !?! i ja przegapiłemPozdrowienia dla pięknego klasyka czerwonego AR Spider widzianego dzisiaj w Złotoryi -> Światełka były, łapki również ... to się nazywa pasja !
Mati... z wrażenia nie zwróciłem uwagi na blachy.... ale widok niskiego spidera bez dachu, dwoje uśmiechniętych ludzi , defiladowa prędkość... to jest to. Nie miałem jak zawrócić; pewnie porobiłbym fotki temu cudeńku...Gdzie jak kiedy !?! i ja przegapiłemjakie blachy "
??
Taka sama ciemnozielona 156 na ramkach dziś widziana w Zlotoryi
Panie, to byś je Pan oramkował, co?Tyle, że reszta małej stajni się pogniewała bo wyżej 145 stała a niżej 166![]()
Hehe nie no, ma potencjałBarchetta w stanie nie reprezentatywnym więc ją przemilcze![]()
166 ma z przodu ramke, bo z tyłu nie chciało mi sie wiercić otworów, a 145 ma naklejki forumoweMajkel™;949334 napisał:Panie, to byś je Pan oramkował, co? Wydało mi się właśnie dziwne, że tyle alf obok siebie stoi. Nie wiedziałem, że jesteś szejkiem naftowym czy cuś...