Widziany, Widziana, Widziani :D

w tych okolicznościach przyrody to na 99% widziałeś naszą 3,2 w benzynie ;)
Mój mąż jeździ tamtędy do pracy.

A ja serdecznie pozdrawiam Alfaholika spotkanego wczoraj pod Lidlem na Bierutowskiej, na którym zrobiły wrażenie dwie bardzo podobne alfy na klubowych ramkach, na podobnych rejestracjach wyjeżdżające z parkingu jedna po drugiej :D
Najpierw zobaczyłam Alfę z ramkami na parkingu (taką jak moja), a później oglądającego się użytkownika. Nie miałam pewności, ale pomachałam i dobrze trafiłam, bo odzwajemniono machanie.
Do następnego spotkania!

Szybka odpowiedź :) , super . Bierutowska to moje okolice , często tam bywam rejestracja DOL i oczywiście ramki z forum . Może kiedyś spotkamy się na zakupach i będą 3 ALFY w sedanie, czarne koło siebie.
Z ciekawostek , w tych okolicach Psiego Pola jeździ czarne Maserati Quatroporte. Miałem okazję porozmawiać z właścicielem na myjni Shella na Brucknera ... piękna maszyna i ten dźwięk...

- - - Updated - - -

A ja serdecznie pozdrawiam Alfaholika spotkanego wczoraj pod Lidlem na Bierutowskiej, na którym zrobiły wrażenie dwie bardzo podobne alfy na klubowych ramkach, na podobnych rejestracjach wyjeżdżające z parkingu jedna po drugiej :D
Najpierw zobaczyłam Alfę z ramkami na parkingu (taką jak moja), a później oglądającego się użytkownika. Nie miałam pewności, ale pomachałam i dobrze trafiłam, bo odzwajemniono machanie.
Do następnego spotkania!

Twój mąż jeździ na oryginalnych 19" z wersji TI zimą? Widziałem auto z daleka i wiem że były duże ale czy to 19" z TI już nie wiem na 100% :)

Dzisiaj pod biedronką koło 10 na bodajże na 1-go maja w Ząbkowicaach zielona 156'ka ze spryskaami na klubowych ramkaach. DZA ...VS, kobieta jechałaa i chyba nawet mojej nie widziała :)

Proxim widziany koło Cerfura na Zaodrzu po 19. Czarna bella 159 w kombi na klubowych ramkach o nr. OPO przed pocztą na krakowskiej.

pablo83_05 napisał:
Twój mąż jeździ na oryginalnych 19" z wersji TI zimą? Widziałem auto z daleka i wiem że były duże ale czy to 19" z TI już nie wiem na 100%
w ogole nie mamy 19" ;)
Zimowe to 17" AEZ Yacht (5-ramienne), a letnie to 18" szprychowe AR.

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierownika granatowej 156 OPR z ramkami widzianego dziś rano w Nysie :)

Do następnego spotkania!

Prawie wyszedł z tego minispot alfaholików. Również pozdrawiam i do zobaczenia :)

Dzsiaj rano 20.02.13 około 7,30 rano na światłach koło C.H. MŁYN "koledzy" z srebrnej ALFY 159 w niebieskie pasy (ładne mają felgi) robili test alkomatem na czerwonym świetle czy czasem ktoś z rana nie pojadł za dużo kwaśnych jabłek :) . Niestety chyba nie są zarejestrowani na forum więc raczej nie odpowiedzą na ten post no chyba że osobiście kiedyś zaproszą mnie do samochodu ... oby nie :)

Pozdrawiamy kierownika czarnej gJulki (na ramkach ?) powożącego w stronę oś. Piekary widzianego tuż przed wiaduktem w Legnicy (łapa była :P) oraz kierownika srebrnej 156, z drewnianą kierownicą, skręcającego w Starogajową (od strony Kosmonautów) - pyknąłem światłami ale chyba zbyt późno :)

... tak tak ... oczko odpadło ... temu misiu :(

dzisiaj na drodze Mirsk-Gryfów w Proszówce mijałem ciemną chyba 166 bez ramek na DOL*** ale w tylnym lusterku zauwazyłem chyba naklejkę alfaholików :)

Dzisiaj ok 16:00 w Łagiewnikach widziana czerwona 156 w sedanie z charakterystycznym spojlerem, na klubowych ramkach :) jechałem do Dzierżoniowa i od razu rzuciła się w oczy :) stała zaparkowana, właściciela nie było ale i tak gorąco pozdrawiam :)

Dzisiaj na wrocławskiej w Ząbkowicach koło 13 mijałem czerwoną 155, na klubowych ramkach, rejestracja na pewno nie było stąd, zdążył mi mrugnąć a właściwie zdążyła bo to paani była :))

Widziana ciemnoszara na tablicach DL AR 156 Twain Spark na kolejowej przy wjeździe do hurtowni elektrycznej EMI dziś około 9:00.

Dzisiaj ok 16:00 w Łagiewnikach widziana czerwona 156 w sedanie z charakterystycznym spojlerem, na klubowych ramkach jechałem do Dzierżoniowa i od razu rzuciła się w oczy stała zaparkowana, właściciela nie było ale i tak gorąco pozdrawiam
Zawsze tam stoi. Często jeżdżę tamtędy do dziewczyny i za każdym razem ją widzę. Przy skrzyżowaniu dróg na Dzierżoniów, Wrocław, Kłodzko i Strzelin.
I pozdrowienia dla Alexa. Dzisiaj chyba widziałem Twoją żonę. DSW 20***. Jeśli nadal chcesz, to mam dla Ciebie kalendarz.

Amortyzatory
Powrót